Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Exclamation 2013-RR-clasic-250E-9B yağ değişimi,filitre yeri ? ve Karbüratör ayar vidası yeri?

Herkese merhabalar rica etsem bana varsa yağ filitresi yerini ( varsa tabi ) ve karbüratör ayar vidasını gösterir mi ? yağı kendim değişeceğim 10-40 yağ kullanacağım ancak yağ filitresi varsa onunda değişmesi gerekiyor.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Regal marka makinelerde yağ filtresi yok malesef, ayar vidasıda detaylı yeri bilan varsa söyler yada bu arada arama kısmına yazıp eski konularda bulabilirsiniz tam yerini fotolu olarak

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    forumda çok detaylı bakamadım çok bağlantı çıktı yardımın için teşekkür ederim samsunda bir ustayı az önce telefonla aradım böyle bir filitre varmış ama motorun altında bir parçanın sökülmesi gerektiğini belirtti pek anlamadım.

fevzi
    muhasebe
     regal raptor dd250 e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motorun altında değil. debriyaj kapagını söktüğünde o bölümde yağ pompasıda var .yağ pompasında yağ flitresi var.pompayı sökünce altında yağ emme borusunun ucunda metal filtre var. onu temizliceksin.yağ filtresiz motor olurmu hiç kardeşim. kim diyor yağ fitresi yok diye.
    ama biraz meşakatli elin yatkın değilse kendine güvenmiyorsan yapma çünkü kapağı sökünce yağ boşalır yeni yağ alıcaksın.birde kapağı sökünce kapagın contasını değiştirmen gerekecek entresan olan şey yağ filtresi değişmicek yıkanıp yerine takılacak.
    Konu pcmnyk tarafından (25.May.2016 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı pcmnyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorun altında değil. debriyaj kapagını söktüğünde o bölümde yağ pompasıda var .yağ pompasında yağ flitresi var.pompayı sökünce altında yağ emme borusunun ucunda metal filtre var. onu temizliceksin.yağ filtresiz motor olurmu hiç kardeşim. kim diyor yağ fitresi yok diye.
    ama biraz meşakatli elin yatkın değilse kendine güvenmiyorsan yapma çünkü kapağı sökünce yağ boşalır yeni yağ alıcaksın.birde kapağı sökünce kapagın contasını değiştirmen gerekecek entresan olan şey yağ filtresi değişmicek yıkanıp yerine takılacak.
    Her makinada olan yağ değişiminde dışarıdan takılan yağ filitresi RR larda yok senin dediğin yağ pompasının üzerinde olan metal yağ süzgeci yağ değişiminde orası açılmaz 8- 10 bin km de bir kontrol amaçlı sökülüp temizlenir ve bu işlemi servis yapabilir

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her makinada olan yağ değişiminde dışarıdan takılan yağ filitresi RR larda yok senin dediğin yağ pompasının üzerinde olan metal yağ süzgeci yağ değişiminde orası açılmaz 8- 10 bin km de bir kontrol amaçlı sökülüp temizlenir ve bu işlemi servis yapabilir
    --------------

teşekkür ederim motor şuan 4000km de onun için sadece yağını boşaltıp yeni 10-40 lık yağı koyacağım bir sonraki değişim ve filitre işini ustaya yaptırırım ve ondan filitreye de bak derim bu filitre işine girince başıma sıkıntı gelecek gibi bir his var.
    Bu arada karbüratördeki ayar vidasını resimde gösterme imkanınız var mı ?biraz zahmetli göstermek ama tarifle çok zor olur.

Atıl Tuncer
    Mali Müşavir
     Kawasaki VN 900
     İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
    Beğenmiş
    2,298
    Beğenilmiş
    1,086
    karbüratör ayar yeri denmişken Celil başkanım sonunda öğrendim. bu gün ayarlattım. rolanti ayarından başka ellemem artık.

bu arada yağ filitresinin olmadığını biliyorum bende.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)