Öncelikle yanlış yere konu açtıysam k.bakmayın aradım taradım motor bakım kısmı veya o tarzda bişey bulamadım. 2 hafta kadar önce 2013 model 1,800 km de regal raptor daytona aldım ve yağ durumu hakkında bilgim yok değiştimi ne oldu sormadımda motorun frenleri olsun genel görünümü olsun her hangi bi sorun yok gibi gözüküyor ama yağını değiştirmek istiyorum ve bunu kendim yapmak istiyorum 2 arkadaşım daha var onlarınkinide değiştiricez vereceğiniz bilgiler doğrultusunda toplu sevap işleyeceksiniz yaniaraba hakkında az cok bilgim var motordaki ilk izlenimimde altta bir vida var sanırım onu sökünce yağ akıcak ama ne tarz yağ kullanılır edilir ne kadar alır yağ boşaltma süresi ne kadardır yağ koyunca ilk hareketler nelerdir ne sıklıkta yağ değiştirilir vs şeylerde fikrim yok dükkan var alet edevat var ama motor hakkında bilgim yok yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Regal Raptor Daytona
Bursa
A Rh (+)
araba hakkında az cok bilgim var motordaki ilk izlenimimde altta bir vida var sanırım onu sökünce yağ akıcak ama ne tarz yağ kullanılır edilir ne kadar alır yağ boşaltma süresi ne kadardır yağ koyunca ilk hareketler nelerdir ne sıklıkta yağ değiştirilir vs şeylerde fikrim yok dükkan var alet edevat var ama motor hakkında bilgim yok yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.