| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)Kurcalaya kurcalaya sonunda buldum sorunu. Sorun aküden sigortaya giden şu kabloda. Kablonun sigorta girişinde temassızlık var.
Samsun ekibinden Gürol abiyle telefonda yaptığımız istişare sonucunda; kablonun temas sorunu nedeniyle sigortada aşırı ısınmaya neden olduğuna ikna oldum. Sigortanın sağında (yani temas sorunu olan kablonun giriş yeri) kabarma var. Telefon iyi çekmediği için resim biraz fulü oldu affola.
![]()
Daytona 250
Ankara/Bilkent
0 Rh (+)Benim de basima gelmisti sorun sigortaydi
Mondial Vulture 150Mr
Samsun - İlkadım
A Rh (+)Hayırlı olsun şefim çok uğraştın ama buldun en sonunda daha seni kim tutar👍😂😂
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mehmet seni çok uğraştırdı ama sonunda senin elinden kurtulamadı geçmiş olsun![]()
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Hadi gözün aydın Mehmet abi sonunda yehaa
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1
1
A Rh (+)abi banada oldu aynası sigorta yanmıştı seninki nasıl olabilir tahmin bile edemedim..
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Akü bağlantı vidaları gevşek olursa çat ediyor ve sigorta atıyor sanıyorsunuz ama elektrik yok akü bağlantı vidaları gevşek tek sorun bu ;-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Ben de o kadar sorun yaşadım ki. En sonunda tüm sigortaları iptal ettim. 1 Yıldır sigortasız kullanıyorum. Herhangi sorun yaşamadım; ama ilerde yaşar mıyım bilmiyorum![]()
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)baya bır ugrastın ama kacmadı ellerıne saglık hayırlısı olsun
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)