Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Emin bey burdan da bilgi verebilirseniz sevinirim. Motorunuz kaç model, km.de ne yakıyor ve geçenlerde tartışma konusu olan hava sogutmalı olması sebebiyle hareret yapma gibi bir durum oluyor mu yada koltugunuz sizi rahatsız edecek kadar cok ısınıyor mu? Shadow daha iyi diyolar dogru mu :D
    Son olarak da fiyat olarak ne düşünüyosunuz? Çünkü DragStar'lar gerçekten hoşuma gidiyor..

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

DRAG64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emin DAREGENLİ
    Bankacı
     YAMAHA DRAGSTAR 650
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin bey burdan da bilgi verebilirseniz sevinirim. Motorunuz kaç model, km.de ne yakıyor ve geçenlerde tartışma konusu olan hava sogutmalı olması sebebiyle hareret yapma gibi bir durum oluyor mu yada koltugunuz sizi rahatsız edecek kadar cok ısınıyor mu? Shadow daha iyi diyolar dogru mu :D
    Son olarak da fiyat olarak ne düşünüyosunuz? Çünkü DragStar'lar gerçekten hoşuma gidiyor..
    Motorum 2002 model. 13.000 km de. Yakıt olarak ne yaktığını tam bilmiyorum fakat çok da az yakmadığını söyleyebilirim. Dediğim gibi ben zaten uzun yol yapmıyorum .Gezimin üçte ikisi şehir içinde geçiyor. Hafta sonu toplam yaptığım yol 30 km geçmiyor. o yüzden de yakıtı benim için çok önem taşımıyor. Shadow ile kıyaslama yaparsak dragstar honda'ya göre daha hafif ve kıvrak. Benim ki sport tipi olduğu için önü (iki tekerlek arası mesafesi) daha yayvan duruyor. o da harley havası veriyor. Şehir içi ağırlıklı gezmeme rağmen hava soğutmalı olmasının her hangi bir sıkıntısı yaşamadım. Zaten uzun yolda soğutma tam olacağından bi sıkıntı yaşanması olanaksız. Yamaha'nın dünyanın en iyi dört markasından birisi olması sebebi ile böyle bir hata yapmaları zaten beklenemez. Moturumu sahibinden.com sitesinin 7211013 nolu satış numarası ile görebilirsiniz. Sitede ki 10.650 ytl motorun bana maliyet fiyatıdır. Ama ben en son 10.000 ytl vermeyi düşünüyorum. Tüm bakımları Ankara 'nın yamaha yetkili servisi Baydar Tic. tarafından yapılmıştır. Bakım yapılalı toplam 100 km binilmemiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)