| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)Burak kardeşim sanırım yelekler hazırlanmış kargo işlemlerini ne zaman yapıyoruz artık kavuşalım ya yeleklerimize![]()
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Adres olayını nasil yapicaz? Şimdiden başlasak da sonra onu beklemesek diyorum? Uygun olur mu?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar Yelekler bitti kargo yapılmayı bekliyor bunun içinde Acil olarak isim tel Adresleriniz lazım bilgileri en kısa zamanda Burak ( Realferman55 ) Arkadaşımıza özelden yollamanız gerekiyor![]()

RR spyder
İstanbul - Tozkoparan (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İstanbul Avrupa'yı buluşma noktamıza göndermeleri bence daha iyi olur. Kargo ulaştı ulaşmadı sorunu yaşamamak adına sonuçta Cafe daima açık ve teslim alacak kişi mevcut.
Not: bu sadece benim düşüncem
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Merhabalar
İstanbul adresli tüm deri yelekleri Celil başkanın adresine tek kargo olacak Celil başkan bilgi verecektir..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Merhaba
Mugla Milas adresli deri yelekler tek kargo ile HuBo(hulusıbozkurt) teslim olacaktir hulusı ile irtibatta gecebilirsiniz
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Merhaba
Samsun adresli deri yelekler tek adrese kargo olacaktir Mehmet abi sizlere teslim edecek.
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Deri yelekler kargolandı 2 iş gününe herkeze ulaşır hayrini görün şimdiden 😊
Konu Realferman55 tarafından (13.Temmuz.2016 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)yelekler gelıyor desene yuppi bu işte emegı gecen herkese tesekkur ederım cok cok
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)