RR Ailesine hoşgeldin dostum. Güzel ve büyük bir aileyiz. İnşallah en kısa zamanda gönlünde yatan motora kavuşursun,yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)RR Ailesine hoşgeldin dostum. Güzel ve büyük bir aileyiz. İnşallah en kısa zamanda gönlünde yatan motora kavuşursun,yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle...
Aynen eskiden beri hayalim chopper grubuna katilmak nette arastirdim ve guzel aktivitesi bol bir aile burasi 😊 iyi dilekleriniz icin tesekkurler herkesin gonlundekine sahip olur insallah 👍
Sony Xperia Z3
RKS/Titanic
Samsun
B Rh (-)Doğru adrestesin dostum aramıza hoşgeldin
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lifan LF250-B
Kocaeli
0 Rh (+)Hoş geldin kardeşim, umarım gönlündeki motoru alırsın. Şimdiden tekerin düz bassın😎
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Aramıza hoşgeldin kardeşim hayalindeki motora en kısa sürede kavuşursun inşallah.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepinize ayri ayri tesekkur ederimherkesin tekeri duz bassin insallah kazasiz belasiz bu sevdayi surdurelim...
Sony Xperia Z3
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)RR a hos geldın onur . Umarım en kısa zamanda ıstedıgın motora kavusursun
Cok tesekkur ederim Ege 😊 Aracimi satip alacaktim guzel bir makina ama esimle bebek bekliyoruz (Jr. Chopperci yolda) araba ihtiyacim olacak suanda supriz bir para geldiginde alabilirim sadece 😊
Sony Xperia Z3
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)hoşgeldin aramıza![]()
*Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
RAPTOR RİDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fırat KARGA)
Regal Raptor Daytona 350
İzmir-Menderes
A Rh (-)Hoşgeldin kardeşim.Herşey gönlüne göre olu inşallah.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)