Şimdi bu akşam yaşadıklarımı anlatayım açıklayıcı olsun. Marşa bastım motoru çalıştırdım. Xenon farı açtım gaza bastım ilk viteste yavaş giderken bir yandı bir söndü. Ama iki üç atmaya başlayıp hızım arttıkça normal yandı. Işıklarda durdu bir söndü bir yandı neyse umursamadım devam ettim. Evle dükkan arası yaklaşık 20 km. Eve yaklaşmaya başladım. Önce bir sağ ön sinyalim yanmaya başladı. Allah allah dedim devam. Sonra bir baktım kendi kendine sinyal vermeye başladı sağa. Bende yolda giderken farı kapatıp açtım kapadığımda düzeldi. Açınca yine sinyal veriyor. Ve yine evin önüne geldim garaja girmek icin durdugumda, xenon ve sinyal bir sönüyor 2-3 saniye sonra yanıyor. Neyse kapadım girdim garaja evden yaźıyorum simdi. Ama bir not belirteyim sağ arka sinyalimin ampülü patlak olmakla beraber, üst turuncu kapağı ve far yuvası kirildi. Kapak kayboldu yuvada kirildigi icin yeni far siparis ettim. Gelince değistirecegim. Ama tabi kapagi olmadigi icin, arka kablolara vs su kaçabilir. Bugunde motoru yıkamıştım. (Sinyal kendi kendine yanma sorununu sadece bugun yapti, ama xenon yanip sonmeyi hep yapiyordu). Ya akümde sorun var diye dusunuyorum, yada xenon tum aküyü emiyor diye düşünüyorum. Bilmiyorum ama bilgisi olan varsa sevinirim valla.