Eğer çalan ele geçerse gelinlik giydirip ormana götürün bide kaşıkla gözlerini oyun biz öyle yapıyoz burda
Antalya/Merkez
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)Eğer çalan ele geçerse gelinlik giydirip ormana götürün bide kaşıkla gözlerini oyun biz öyle yapıyoz burda
Antalya/Merkez
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)çok gecmıs olsun abi,ınsallah kısa sürede bulunur.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)geçmiş olsun. umarım tez zamanda bulunur.
Daytona
Ankara/Çankaya
0 Rh (-)Çok geçmiş olsun insallah bulunur biran önce
Sent from my iPhone using Tapatalk

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Batuhan çok geçmiş olsun çabuk bulunması biyük şans gözünüz aydın
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Kardesim cok uzuldum. Plakayi nolur nolmaz notlara aldim Izmir'de olsam da... umarim motoru da calani da bulurlar en kisa zamanda. Serefsiz herifler!
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Edit: 2.sayfadaki mesaji henuz gordum. Bulmus olmaniza sevindim. Yine de kamera kayitlari arayin civarda. Emniyet teskilati bu konuda ilgili davraniyor. O iki serefsiz umarim bulunur bir an once baskalarinin da mallarina goz dikmeden!
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok
antalya
0 Rh (+)Çok geçmiş olsun
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
'91 Honda shadow vlx 600
İstanbul - Pendik (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)
Tabiki,kuzenim alt sokagimda oturuyor,6 da evden cikip ise gidiyor,6 da cikiyo evden,7 de evden ariyolar toplantida oldugu icin acamiyor mesaj atiyolar, "ise motorlami gittin" ...tabi o an bastan asagi bi kaynar su dokulmesi yasiyor.bahceden goturmusler,surukleyerek,belli ki daha once takip etmisler ise gitmesini beklemisler.sonra alt mahalledeki Pendik stadyumunun yanindaki sote olan basket sahasina goturulup calistirilmaya calisilmis.genc hirsiz calistiramayinca usta cagirmis bi usta gelmis motorla.tabiki özürlüler bulamamis kontagı.direksiyon kilidiyle oynamislar,farın kablolarini kesmisler,fan kablolarini kesmisler duz kontak yapmaya calismislar.sonra motoru goren arkadasimiz onlara dogru yaklasinca bunlar direk kacmis.Pendik stadyumu guvenlik kameralarina ulasiliyor suan,ordan illaki biseyler cikicak bu serefsizler bulunucak.kilidinizi takmaya usenmeyin,garajiniz yoksa brandalayin ben hic br gece brandasiz birakmam motorumu.alarmli disk kilidi alin.yaz geldi hirsizliklar oyle bir artmiski,karakoldaki polis agzimizi acik birakti.cok kotu bi sey bu yani,alın teriylr kazandigin calisip aldigin seyi goturuyolar dusunsenize,toplantidasiniz ve mesaj geliyor "ise motorlami gittin" ... Herkese iyi surusler
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Çok çok geçmiş olsun bulunmasına sevindim kilit önemli tabi caydiriciligi var bende zincir vuruyor um ama Disk kilidi de alıcam sonradan üzülme mek için biraz ugrasalim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)