gün içerisinde aktif olarak hem araba hem de motosiklet kullanan birisi olarak söylüyorum ki; her iki tarafta da empati eksikliği var. biz motorcularda da maalesef suç bulunmakta (buna ben de dahilim) motosiklet olmanın avantajını kullanarak aralardan dikkatsizce geçişler yapıyoruz, hatta zaman zaman yayalara ayrılmış kaldırıma çıktığımız bile oluyor. yani işimize geldiğinde "ben de vasıtayım, beni de vasıtadan sayın" deyip de bir vasıtaya yakışmayacak hareketlerde bulunmak araç sürücülerinde tepkiye neden oluyor.
birçok araç sürücüsü dikkatsiz olarak araç kullanmaya ek olarak bir de motorculara tepkili olarak araç kullanıyor. özellikle beyaz şahin, 34 plaka beyaz fluence, fiesta gibi şirket araçları ve özellikle de birkaç kez başıma gelen arkasında osmanlı tuğrası bulunan doblo araçlar maalesef hem çok dikkatsiz hem de sanki motorculara özel bir kinleri varmış gibi kullanıyor.
aslında çözüm basit; trafikte saygı duyulmasını istiyorsak saygı duymalıyız ama aynı zamanda da sert durmalıyız.

Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)