Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567
Toplam 69 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 69 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Aileye ilk katildigim gunden itibaren uzerine koyarak buyumusuz ki uzakliklar, yollar engel olmamis, olamamis. Izmir`den Koordinatorumuz Tugrul ve Izmir Teskilatindan Cenk ve Arda`nin katilimlari Mugla ailesi olarak bizleri mutlu etmenin yaninda gururda duymamiza sebep oldu. geldikleri icin tekrar tesekkur ederiz.
    Bu sadece bir baslangic olsun diyelim. ilk amacimiz Tugrul`u getirtmekti. Simdi en kisa zamanda da Alper baskan ve esi , Celil baskanida bekleriz. Butun RaptorRiders ailesi icin Mugla`ya gelmek icin davete gerek yok kapimiz sonuna kadar acik.

Hep soyledigim gibi . iyiki sizleri tanimisim, iyiki varsiniz...

mualla evren mevlanaoğlu yerinde
    müzisyen
     mondial 150 sentor
     muğla
    Beğenmiş
    94
    Beğenilmiş
    90
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18.05.2016 tarihinde teşkilatlanma yolunda ilk adımını atmış bulunan Muğla İl Teşkilatı'nı ilk yaptığım ziyarette aldığım pozitif enerji o kadar güzeldi ki; bunun tarifi ne mümkündür ne de bunu tarif edecek herhangi bir kelime lugatta bulunabilir.

Cumartesi sabahı İzmir Teşkilatından Cenk ve Arda kardeşimizle yola koyulduktan sonra öğleden sonra 15.00 civarı Bodrum'a varmış olduk. Orada ekipten ayrılıp ablamı ziyarete gittim. Biraz denize girip Banana'ya bindikten sonra tekrar hazırlanıp Ozan kardeşimizin evine geçtik. Akşam yemeğini yedikten sonra da buluşma mekanına geçtik.

Bundan iki gün öncesinde sokakta görsem tanımayacağım insanlarla harika bir gece geçirdikten sonra farkettim ki; Alper Başkan'ın dediği gibi "RaptorRiders ailesi çığ gibi büyümeye devam ediyor!" Muğla İl Sorumlusu Adayı Ozan kardeşimizin emeklerinin boşa gitmediğini görmek gerçekten şahaneydi.

Yolda beni yalnız bırakmayıp eşlik eden Cenk ve Arda kardeşime, evini bize açıp misafir eden Muğla İl Sorumlusu Adayı Ozan kardeşimize, birbirinden güzel yemeklerinden bize tattırdığı için Debbie Dinçkal'a, sevimliliği ve güzelliği ile hepimizi büyüleyen Enya Dinçkal'a, esprileri ile yüksek sesle kahkaha atmamıza sebep olan Mustafa Oğuz kardeşime, dönüş yolunda bizi ağırlayan Hulusi ve Eşi Tuğba'ya, hediye ettiği birbirinden şahane olan Magnet ve Duvar süsleri için Evren'e, pozitif enerjisiyle hepimizi eğlendirmeyi başaran Erdinç kardeşime ve adını sayamadığım diğer tüm kardeşlerime sonsuz bir teşekkürü borç bilirim.

Türkiye Teşkilatlar Koordinatörü olarak çıktığınız bu yolda farınız ve yolunuz açık, rüzgarınız bol ve kardeşliğiniz daim olsun Muğla! Altına imza attığınız başarıların sayısını katlayacağınıza güvenim sonsuzdur.

Sevgiler.

tb
    Aynı duyguları paylaşıyoruz.ancak öncelikle mekanimdaki sorunlardan oturu biraz keyifsizdim.bunun için özür dilerim.seni sahneye alamadığından dolayı üzgün olduğumu soylemeliyim...en kısa sürede yine yeniden bir arada olmak dilegimle....

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdinç yerinde
    İşyeri sahibi
     Mondial 150 sentor
     Muğla-bodrum
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    23
    Bir kez daha bu aileye dahil olmak ne kadar güzel bir duygu anlamış oldum henüz tanışma fırsatımız olmasada net olaraka biliyorum ki birçok ilde abilerim be kardeşlerim var bundan dolayı onurlu ve gururluyum hepinize teşekkür ederim biz güçlü bağlara sahip büyük bir aileyiz iyi varsınız ailem

Oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Türkmen
    Maden Mühendisi
     Regal Raptor DD250-E9
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    19
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18.05.2016 tarihinde teşkilatlanma yolunda ilk adımını atmış bulunan Muğla İl Teşkilatı'nı ilk yaptığım ziyarette aldığım pozitif enerji o kadar güzeldi ki; bunun tarifi ne mümkündür ne de bunu tarif edecek herhangi bir kelime lugatta bulunabilir.

Cumartesi sabahı İzmir Teşkilatından Cenk ve Arda kardeşimizle yola koyulduktan sonra öğleden sonra 15.00 civarı Bodrum'a varmış olduk. Orada ekipten ayrılıp ablamı ziyarete gittim. Biraz denize girip Banana'ya bindikten sonra tekrar hazırlanıp Ozan kardeşimizin evine geçtik. Akşam yemeğini yedikten sonra da buluşma mekanına geçtik.

Bundan iki gün öncesinde sokakta görsem tanımayacağım insanlarla harika bir gece geçirdikten sonra farkettim ki; Alper Başkan'ın dediği gibi "RaptorRiders ailesi çığ gibi büyümeye devam ediyor!" Muğla İl Sorumlusu Adayı Ozan kardeşimizin emeklerinin boşa gitmediğini görmek gerçekten şahaneydi.

Yolda beni yalnız bırakmayıp eşlik eden Cenk ve Arda kardeşime, evini bize açıp misafir eden Muğla İl Sorumlusu Adayı Ozan kardeşimize, birbirinden güzel yemeklerinden bize tattırdığı için Debbie Dinçkal'a, sevimliliği ve güzelliği ile hepimizi büyüleyen Enya Dinçkal'a, esprileri ile yüksek sesle kahkaha atmamıza sebep olan Mustafa Oğuz kardeşime, dönüş yolunda bizi ağırlayan Hulusi ve Eşi Tuğba'ya, hediye ettiği birbirinden şahane olan Magnet ve Duvar süsleri için Evren'e, pozitif enerjisiyle hepimizi eğlendirmeyi başaran Erdinç kardeşime ve adını sayamadığım diğer tüm kardeşlerime sonsuz bir teşekkürü borç bilirim.

Türkiye Teşkilatlar Koordinatörü olarak çıktığınız bu yolda farınız ve yolunuz açık, rüzgarınız bol ve kardeşliğiniz daim olsun Muğla! Altına imza attığınız başarıların sayısını katlayacağınıza güvenim sonsuzdur.

Sevgiler.

tb
    (Mustafayla Tuğrul'un yazısında bile yanyanayız )

Şaka bir yana;

Muğla teşkilatı için kelimelerle anlatamayacağïmız kadar güzel bir buluşmaya izmir ekibinden koordinatörümüz Tuğrul kardeşim, Cenk abim ve Arda kardeşime katılıp bizi şereflendirdikleri için çok teşekkür ederiz. Emeklerimizin çok güzel meyvelerini topladığımızı dün akşam görmüş olduk. Biz güzel bir aile olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Buluşmaya katılan abilerim kardeşlerim o kadar güzel ve iyilerdi ki sanki yıllardır tanışıyormuş gibi güldük, eğlendik ve çok güzel sohbet ettik. Gerçekten bir kere daha iyi ki bu ailedeyim dedim. Siz abilerim kardeşlerimi de en kısa süre de bu taraflara bekliyoruz. Muğla ekibi olarak kapımız sonuna kadar açık.
    Trust me! I am an engineer

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    bız oguz kardesımle hep yanyanız hersey ıcın tekrar tekrar tesekkurler
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı MUSTAFA48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bız oguz kardesımle hep yanyanız hersey ıcın tekrar tekrar tesekkurler
    Bizde Oğuz kardeşimizi seviyoruz yakın zamanda onuda mutlu edeceğiz

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     Regal Raptor - DD 250E-6C
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Bodrum buluşmasında daha önce tanışamadığım, kardeşlerimle de tanıştım. Görüyorum ki RR a katılan tüm kardeşlerim yıllardır tanışıp, muhabbet ediyormuşuz gibi sıcak ve samimi... buda beni çok mutlu ediyor, zaman içinde tüm kardeşlerim ve abilerimle tanışma fırsatım olacaktır, eminim ki bu sıcaklık ve samimiyet hiç eksik olmayacak.

Bu arada bizi evimizde gibi ağırlayan tüm kardeşlerime (Şimdiden özledim, Ramazan bayramında ordayım ) ve keyifli yolculukta beraber rüzgarını paylaşan yol arkadaşlarıma teşekkürler.

İyiki varsınız, iyiki sizleri bulmuşum...

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Ortam çok güzel görünüyor.Muhabbetiniz daim olsun

Oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Türkmen
    Maden Mühendisi
     Regal Raptor DD250-E9
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    19
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde Oğuz kardeşimizi seviyoruz yakın zamanda onuda mutlu edeceğiz
    Teşekkür ederim Celil başkanım
    Trust me! I am an engineer

Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)