Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
18.05.2016 tarihinde teşkilatlanma yolunda ilk adımını atmış bulunan Muğla İl Teşkilatı'nı ilk yaptığım ziyarette aldığım pozitif enerji o kadar güzeldi ki; bunun tarifi ne mümkündür ne de bunu tarif edecek herhangi bir kelime lugatta bulunabilir.

Cumartesi sabahı İzmir Teşkilatından Cenk ve Arda kardeşimizle yola koyulduktan sonra öğleden sonra 15.00 civarı Bodrum'a varmış olduk. Orada ekipten ayrılıp ablamı ziyarete gittim. Biraz denize girip Banana'ya bindikten sonra tekrar hazırlanıp Ozan kardeşimizin evine geçtik. Akşam yemeğini yedikten sonra da buluşma mekanına geçtik.

Bundan iki gün öncesinde sokakta görsem tanımayacağım insanlarla harika bir gece geçirdikten sonra farkettim ki; Alper Başkan'ın dediği gibi "RaptorRiders ailesi çığ gibi büyümeye devam ediyor!" Muğla İl Sorumlusu Adayı Ozan kardeşimizin emeklerinin boşa gitmediğini görmek gerçekten şahaneydi.

Yolda beni yalnız bırakmayıp eşlik eden Cenk ve Arda kardeşime, evini bize açıp misafir eden Muğla İl Sorumlusu Adayı Ozan kardeşimize, birbirinden güzel yemeklerinden bize tattırdığı için Debbie Dinçkal'a, sevimliliği ve güzelliği ile hepimizi büyüleyen Enya Dinçkal'a, esprileri ile yüksek sesle kahkaha atmamıza sebep olan Mustafa Oğuz kardeşime, dönüş yolunda bizi ağırlayan Hulusi ve Eşi Tuğba'ya, hediye ettiği birbirinden şahane olan Magnet ve Duvar süsleri için Evren'e, pozitif enerjisiyle hepimizi eğlendirmeyi başaran Erdinç kardeşime ve adını sayamadığım diğer tüm kardeşlerime sonsuz bir teşekkürü borç bilirim.

Türkiye Teşkilatlar Koordinatörü olarak çıktığınız bu yolda farınız ve yolunuz açık, rüzgarınız bol ve kardeşliğiniz daim olsun Muğla! Altına imza attığınız başarıların sayısını katlayacağınıza güvenim sonsuzdur.

Sevgiler.

tb
Aynı duyguları paylaşıyoruz.ancak öncelikle mekanimdaki sorunlardan oturu biraz keyifsizdim.bunun için özür dilerim.seni sahneye alamadığından dolayı üzgün olduğumu soylemeliyim...en kısa sürede yine yeniden bir arada olmak dilegimle....

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi