Kampana frenlerimi disk fren yapabilir miyim? Bu bana kaça mâl olur? Ve değer mi? Bu sorulara cevap arıyorum ama 😊😊
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Kampana frenlerimi disk fren yapabilir miyim? Bu bana kaça mâl olur? Ve değer mi? Bu sorulara cevap arıyorum ama 😊😊
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Aslında disk fren kampana frene göre bazı dezavantajlara sahip, çabuk kilitlenme de bunlardan biri bildiğim kadarıyla, bu yüzden abs olan araçlarda genelde dört teker disk olur mesela. Ancak disk frenin avantajı da yoğun kullanımda daha soğuk kalabilmesi ve performans kaybı yaşatmaması. Neden düşündün disk fren bilmiyorum ama sanırım jantın değişmesi gerekecektir en başta
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Neden düşündün sorunuza galiba cevap bile veremiycemyani şöyle ki hep disk kampanadan daha iyi algısı var ve motorumu custom yapma kararı aldım. Bunlar tabiki zamanla olacak şeyler ama bilgileri edinmek istiyorum sadece. Ama siz tecrübelerinize dayanarak buna gerek yok derseniz bunu da göz önünde bulundururum tabi ki.
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Bence kampana fren güzel ayarlanırsa en az disk fren kadar güzel tutuyor. Balataların kalitesi çok önemli tabi. Onun için ben extra masraf yapma derim.
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)jantının degısmesı gerekecek malesefa buda sana masraflı olucaktır
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.

Suzuki C800 Intruder
Ankara/Altındağ
A Rh (+)Custom yapilacaksa şase uzerine filan tamamen tercih meselesi ama kampana bir motoru diske cevirmek inan gerek yokbir de hangi motor bu da onemli ben chopperlarda disk fren sevmiyorum mesela goruntuyu bozuyor bence filan filan..
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Sizlerden önemli bilgiler alıyorum ve aldığım her bilgi beni bir sonraki izmir buluşmasına katılmam gerektiğini söylüyor. Sıcağı sıcağına aklımdaki her soru işaretini orda silebilirim sanırım.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Cogu klasik efsanelerin gunumuze kadar kampana fren ile gelmis olmasi en az disk kadar dayanikli oldugunun gostergesi bence. Degisim oluyor mu bilmiyorum ama disk masrafli is. Balata bitiyor disk bitiyor yeri gelince merkez bozuluyor pompa bozuluyor ve bunlar hic ucuz seyler degilgoruntu olarak hos olmasi disinda bi avantajini gormus degilim
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Peki kampanayı güçlendirmek adına ne yapabilirim.
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)