Yahu çocuklar 3 gün siteye giremiyoruz kıyamet kopuyor, işler yoğunlaşınca siteye girmeye vakit olmuyor, laptop arabada bir oraya bir buraya derken bi bakıyorum akşam olmuş,akşamda külçe gibi sızıp kalıyorum, acilen yeni minibüse bir şofor bulmam lazım, ilgilenen varsa beni arayın, E sınıfı ehliyetli olacak evide G.osmanpaşa-küçükköy-esenler-güngören-bağcılar-topkapı civarı olabilir.
Bu arada siteye baştan kızgınlıktan girmedim nedeni de bir türlü şu üye alım işinin düzene girmemesiydi, yol geçen hanı gibi önüne gelenin üye olduğu ne idüğü belirsiz insanların cirit attığı bir site haline gelmişti, yazı yazan karşısındakinin kim olduğunu bilmeden atıp tutuyordu, ben ve benim yaşlarda olanlar kendilerine biraz saygı gösterilmesini beklerler, şimdi bu lafıda alıp istedikleri gibi yorumlarlar ama umurumda değil, bu saygı abartılmadan yapılmalı çünkü bizler yaşımıza bakmadan gençlerle birlikte olmaya kalkıyoruz, tabiki gençlerin tutum ve davranışları bizim tasvip etmediğimiz noktalara gelince müdehale etme gereği duyuyoruz o zamanda kendini bilmez bir kaç kişi saygısızca konuşup bütün moralimizi alt üst ediyor, gezi ve buluşmalarda bizi de kendi akranı sanıp o şekilde davranan çok insan oldu, bunun en önemli örneğini Eskişehirde eşim in elinden hışımla çekilerek alınan sandalye olayında ve kendi içeceği diye bizim önümüzden içeceğimizi ısrarla alan arkadaşınızda da gördük, daha buna benzer çok örnek var ama bu davranış şekillerine aslında kızmamamız lazım çünkü bu insanlarla birlikte olarak zaten zemini biz hazırlıyoruz yani kendimiz kaşınıyoruz, inanın yaşımıza uygun insanların olduğu gruplara girmeye karar vermiştim ama regal camiası na çok alıştık gitmeyi veya irtibatı kesmeyi hele siteden uzaklaşmayı hiç düşünmüyorum ama herkes yerini bilmeli ona göre davranmalı.
Alperin siteye üye alım esaslarını değiştirdiğini duydum henüz şartları okumadım ama inanıyorum bundan sonra daha kaliteli bir site oluruz, siteye üye olmayan dışarıda o kadar çok regal sahibi varki inanamazsınız nedeni sitenin saygınlığının tartışılır hale gelmesidir, çoğuyla görüşüyorum siteyi izliyorlar bu insanlar kariyer sahibi düzgün insanlar siteye üye olmaları bize can katar.
KİNO SEN MERAK ETME KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR
HERKESTEN DAHA USLUPLU VE SAYGILI OLMASINI İSTİYORUM, YENİ ÜYE OLACAK ARKADAŞLARINDA BU SAYGINLIĞA SAHİP ÇIKMALARINI BEKLİYORUM.
ÖZGÜRLÜĞÜNÜZDEN ASLA TAVİZ VERMEYİN, MOTORCU DEMEK ÖZGÜRLÜK DEMEKTİR.

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)