Ego değil de aşk bence![]()
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ego değil de aşk bence![]()
Trust me! I am an engineer
bazen hıc olmadıgından daha cok tavan yaptırıyor velet![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Valla motora binince ego artmasını bilmemde metabolizmam %100 değişiyo gerisini siz düşünün![]()
Love & Respect
Yani egolar motora binince artıyor 🤘🤘🤘🤘🏍🏍🏍🏍🤘
Valla 100 cc lik Farklı marka bir motorsiklet kullanıyorum(öğrenci işi), millet bana bakar güler umursamaz diye çok kasıntı oluyorum motor kullanırken ama böyle rüzgar değdikçe gururum okşanıyor sanki 😂 Fakat bu sene ki motosiklet fuarına Kocaeliden İsmail abiyle gittik geldik sağolsun Spyder'i(hayalimdeki Regal) bayağı kullandırdı bana giderken de gelirken de, motoru kullanırken bayağı ego yapmıştım sanırım, böyle millet bakarken umursamıyordum falan 😂 Demem o ki duruma göre değişiyor
Ben artçı olarak binmeme rağmen benim bile egom artıyor.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Bir şeyin daha iyisi varsa insan evladının elindekinin kıymetini bilip daha iyi olan şeye hasetle bakmaması ne kadar kolay ya da zor bilemiyorum benim yaşım bunları değerlendirmek için çok genç ama insanız kusurluyuz sanırım![]()
Evet artıyor. Çünkü motorun ve motor sürücüsünün duruşu nerede olursa olsun dikkat çekici bir görüntü. Aslına bakarsanız giderken değil, motordan inerken yakaladığım bakışlar daha çok hoşuma gidiyor. Yine de artan ego ile trafikte show yapmıyorum. Beni ya da bir başkasını tehlikeye sokacak bir olaya sebebiyet vermemek için max özen gösteriyorum.
Kısacası mümkün olduğunca ego artışını kontağın kapalı olduğu anlara saklıyorum![]()
Bence lüks pahalı motor sahibi olunca egolar artıyor HD lilerle ışıkta yan yana durunca buram buram ego kokusu almiyormusunuz?
Egosuz şoför, yakıtsız makineye benzer![]()
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)