CELİL Nickli Üyeden Alıntı Kerem bende note 2 için takılı var toplantıda bakarsın Celil abi 230 T.L fiyat verdiler KAPPA markasının modeli için sen ne kadara nereden aldın buradan söyleyebilir misin toplantıyı mı bekliyim ?
Kerem Mercan Nickli Üyeden Alıntı Celil abi 230 T.L fiyat verdiler KAPPA markasının modeli için sen ne kadara nereden aldın buradan söyleyebilir misin toplantıyı mı bekliyim ? Bendeki ucuz aliexpress den aldım açık telefon tutacağını modifiye ayak yapıp bağladım ama yağmuda kullanılmaz
CELİL Nickli Üyeden Alıntı Bendeki ucuz aliexpress den aldım açık telefon tutacağını modifiye ayak yapıp bağladım ama yağmuda kullanılmaz Benim almayı düşündüğüm de bu model
Kerem Mercan Nickli Üyeden Alıntı Benim almayı düşündüğüm de bu model Güzel sağlam bir kılıf bence yatay pozizyon daha kullanışlı ve görseli sırıtmıyor
Kerem Mercan Nickli Üyeden Alıntı Celil abi 230 T.L fiyat verdiler KAPPA markasının modeli için sen ne kadara nereden aldın buradan söyleyebilir misin toplantıyı mı bekliyim ? 230 tl bir kılıf için çok ama çook pahalı
WOLF Nickli Üyeden Alıntı 230 tl bir kılıf için çok ama çook pahalı Ben YAMAHA çalışanı olduğum için bana gelişi o olmayacak tabi ki ben görsel kısmındayım sadece
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları