Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

HuBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hulusi BOZKURT
    İnternet Kafe Sahibi
     Regal Raptor DD 250 E
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    60
    yapıştır kardeşim hondayı hiç düşünme 250liklerle uğraşma kullanmayan adam değilsin 250 side aynı 750 side sadece serilik farkı var varıpta tek tekeremi kalkıcan sen bunla yapıştır 750 bak kayfine dönüp arkanada bakma Şimdiden hayırlısı olsun
    Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...

Murat Ceyhun
    Tekstil
     Regal raptor daytona
     İstanbul-Beylikdüzü (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    112
    Beğenilmiş
    119
    Merhaba
    REGAL daytona 250 ile baslayabilirsin bende onla başladım
    grs

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    "mercedeslerin balina kasa tabırıne eş değerim diye bilirz "
    demişsin kardeşim ben ne yapayım 1.85 boy 140 kg zayıf bayan bi artcı ile az problemli gezebiliyorsun ama 80 kg civari biri olunca zaten daytona ve spyder amortisörleri biraz sıkıntıdır tam anlamıyla en ufak taşı bile hissedersin ama sen zaten 115 kg mışsın bence hiç düşünmeden daytona al derim spyder a pek bakma zira şehir içinde daytona bile diğer chopper lara kıyasla zor dönüyor ama görüntüsü ile dikkatleri fazlasıyla üstüne çekiyor
    140 kilo biri olarak diyorumki kesinlikle almalısın
    Love & Respect

Tolga Öncel
    Heavy vehicle repair master
     FALCON FREEDOM 250
     Eskişehir Odunpazarı
    Beğenmiş
    306
    Beğenilmiş
    368
    Alıntı Fatal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "mercedeslerin balina kasa tabırıne eş değerim diye bilirz "
    demişsin kardeşim ben ne yapayım 1.85 boy 140 kg zayıf bayan bi artcı ile az problemli gezebiliyorsun ama 80 kg civari biri olunca zaten daytona ve spyder amortisörleri biraz sıkıntıdır tam anlamıyla en ufak taşı bile hissedersin ama sen zaten 115 kg mışsın bence hiç düşünmeden daytona al derim spyder a pek bakma zira şehir içinde daytona bile diğer chopper lara kıyasla zor dönüyor ama görüntüsü ile dikkatleri fazlasıyla üstüne çekiyor
    140 kilo biri olarak diyorumki kesinlikle almalısın
    hocam iyi hoşta daytona max taşıma 150 yazıyor kafam felaket bu aralar zaten bırde bu azamı yuk meselesı ıyıce gerdı resmen ...

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    bence dırek buyuk cc kullanabılırsın hıc egıtımım yok dıyorsan 2 tekerleklı hıc bır sey kullanmadım dıyorsan ozaman 250 cc bır motor bıle sana cok zor gelecektir. kendı dusuncem bu yonde ben 250 clasıc kullanıyorum makına kucuk gelıyor artık bana degıstırme ıhtıyacı oluyor ınsanda buyuk cclere kacma ıstıyorsun bu durumu bıraz daha bastırabılmek ıcın dırek buyuk cc almalısın dıye dusunuyorum sımdıkı aklım olsa ben dırek 600 750 800 cc motorları tercıh ederım ha bır de maddı yonden ıyı durumda olman gerek tabıkıde.
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Honda shadowla başlamakta da büyük sıkıntılar çekeceğini sanmıyorum. Zaten kullanıyormuşsun motor, ancak 750 lik bir motorun da dönüşlerde en ufak bir yanlış gaz açma hareketinde bile seni yere yatırabileceğini unutmamalısın. Dolayısıyla kendime hakim olurum, gereksiz hareketlere girmem, güzel güzel motoru tanıyarak kontrollü ilerlerim diye kendine güvenebiliyorsan bütçen dahilinde büyük hacim bir motor da alabilirsin bence

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Alıntı Ryder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam iyi hoşta daytona max taşıma 150 yazıyor kafam felaket bu aralar zaten bırde bu azamı yuk meselesı ıyıce gerdı resmen ...
    Valla kardeşim diyorum ya 140 kiloyum artcım zaten 80 kg civarı biri olursa çamurluk hafif lastiğe sürtüyo içteki civatalar lastiği yarma riski var ama ufak tefek 50 60 kg bi artcı ile tek sorunun süspansiyon hiç fayda sağlamıyo sert bir yolculuk oluyo ama sorun olmuyor
    Diğer yandan alabiliyorsan daha farklı birşey almanı tavsiye ederim zira bizim makinaların süspansiyonu sıkıntılı ben bile şikayetciyim bu konudan ama keyfi anlatılamaz
    Love & Respect

Tolga Öncel
    Heavy vehicle repair master
     FALCON FREEDOM 250
     Eskişehir Odunpazarı
    Beğenmiş
    306
    Beğenilmiş
    368
    peki suspansıon degıstırılmesı gıbı bır ımkan var degılmı daha sert suspansıyon mesela daha rahat bı suruş sağlamazmı ?

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Aldığı malın kıymetini bilmeyen eşek niyetine kullanan bakımlarını zamanında yapmayan 250 likmotordan gaza gelip 750 lik performansı bekleyen raptor kullanıcıları
    Sorun motorda değil kullanımda 2 senedir kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diyorum
    Gidip ucuz diye sorunlu motorları alıp dersiniz tabi çin malı almayın diye
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Nette bir arkadaş küfür ede ede raptor tanıtıyor ama daha motor kullanmayı bilmeden motor tanıtıyor ışıklarda beklerken viteste ve eli debriyajda bekliyor o balata yakın zamanda yer ve başlar regali kötülemeye
    Yani markaya değil kullanana bakın temiz ve bilerek kullanırsanız size senelerce hizmet eder benim daytona da dağılma sararma morarma vites problemi boyada matlaşma yok ama keyif ve hayran bakışlar durdurup hayranlığını ifade edenler çok Regal kıymetini bilene candır;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)