Elimdeki 100 cc mondial motoru değiştirmek istiyorum herhangi marka model takıntım yoktur. Daha önce kullanmış olduğunuz 100 cc üzeri marka model tavsiye edebilecek olan var mıdır.. Bütçenin düşük olduğunun farkındayım.. Ama imkânlar
AmatörÇiftTeker
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Elimdeki 100 cc mondial motoru değiştirmek istiyorum herhangi marka model takıntım yoktur. Daha önce kullanmış olduğunuz 100 cc üzeri marka model tavsiye edebilecek olan var mıdır.. Bütçenin düşük olduğunun farkındayım.. Ama imkânlar
AmatörÇiftTeker
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Dostum çok fazla motosiklet tecrübem yok, ilk motorum 150 classicti ama sanırım onlar bütçen dışında kalıyor. Söylemiş olduğun bütçe ile 150lik bir scooter alıp biraz bakım yaptıktan sonra keyifle binebilirsin sanki, şu nostaljiler filan baya hoş makinalar mesela![]()
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Hocam teşekkürler fikir için. Ama scooter istemiyorum şu anki motorum da vitesli cc yükseltmek adına istiyorum yani.
AmatörÇiftTeker
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Mondial Mct, Kanuni Caracal yada Tiger, Jinlun JL250 alınabilir o fiyata
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Yürürü sağlam olsun yeterli. 10 yaşında çin motorlar sonuç olarak çokta bi detaya bakmamak lazım. İzmir için bilgim yok oradakiler yardımcı olacaklardır
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)iyi bir arastırma yapıp 150lık chopper bulabılırsın tek fark eskı kasa olması olur yınede pıyasayı ıyı arastır
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)