Tekirdağ ekip eve vardıKeyifli bi gece geçirdik.Süleyman abime hoş sohbeti için ayrıca teşekkür etmek istiyorum
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Tekirdağ ekip eve vardıKeyifli bi gece geçirdik.Süleyman abime hoş sohbeti için ayrıca teşekkür etmek istiyorum
![]()
Zamanı yenemezsin
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Allah muhabbetinizi arttırsın istanbul. Allah kabul etsin . Ankaradan herkese kucak dolusu sevgiler saygılar selamlar olsun
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Güzel bir iftar yemeği oldu herkese çok teşekkürlerdostluğumuz daim olsun ;)
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Bu organizasyona vesile olan herkeze teşekkürler mekan ilgi alaka tabi en son benim tabagim gelmis olsadayemekler çok guzeldi tekrar görüş mek dileğiyle
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Geceye katılan, iftar yemeğini organizasyonunda emeği geçen, geceye katılmaya çalışan ancak makinelerinin ve kapalı yolların azizliğineuğrayan, katılamayıp gönüllerimizde bizimle birlikte olan tüm kardeşlerime teşekkürler.....
Müziği ve sesi ile ortamda daha güzel zaman geçirmemize emek harcayan Bedirhan kardeşime de ayrıca teşekkür ederim.![]()
Regal Raptor 250 Classic
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası) [Şu anda Tekirdağ]
A Rh (+)Çok güzel bir akşamdı herkese teşekkürlerAnadolu yakası kortejiyle eve gitmekte ayrı bir güzellikti
![]()
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bazı olumsuzluklardan dolayı güzel bir iftarı kaçırdığımız için üzgünüz ama artık diğerlerine geliriz inşallah =) ortam çok güzelmiş maaşallah
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Büyük ailemizin kaynaşmasına vesile olan güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar çok güzel keyifli hoş sohbet bir akşam geçirdik.
Hepinizin emeğine , yüreğine sağlık .
İyiki varsınız.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)