Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

sis farı ve arka stop lambası altı boşluğun değerlendirilmesi

Herkese merhabalar, her şey yolunda giderse bende resmi üyelerinizden olacağım inşallah bakalım. Daha önce plakalığa monte ettiğim beyaz çakar lambayı arka stop lambası altında ölü boşluğa taşıdım fotoda hazırladığım düzenek görülüyor yine orijinal asıl yapıda bir delik açılmadı. Yani şunu demek isterim arka stop lambası hemen altı değerlendirile bilir, saç düzenek oldukça sağlam oldu hiç titreşim yok kasılı vaziyette 1 mm saç kullandım , iki tur kaliteli mat siyah boya ile boyandı. Birde aldığım projektör tipi sis farlarını monte ettim bu haliyle koruma demirinde nasıl gözüküyor diye fotosunu çekmiştim sizlerle de paylaşmak istedim, led projektör aküyü yemiyor son derece focuslu ışık veriyor aynı zamanda çakar lamba özelliği de var tek sıkıntı polis ve muayenede sıkıntı çıkabilir yere açıyı iyi ayarlamak lazım karşı tarafın gözünü alabilir ben yeri sıyırarak karşıya odakladım gözü almıyor,130 TL ye çiftini bir siteden getirttirdim. Umarım bir faydam olmuştur, hepinize saygılarımı sunarım.

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68

yan çanta demiri hakkında

Tebrkler çok hoş görünüyor.

Rica etsem yan çanta demirini ve nasıl monte ettiğini de çekebilir misin?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Ömer emeğine sağlık güzel olmuş güle güle kullan paylaşım için teşekkürler

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı omer55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam bizim makinelerin ön farı çok başarısız, aydınlatmıyor, sadece bu sisleri kullanarak iyi bir aydınlatma sağlanabilir mi? Ön far iptali yapılıp, ön farın olduğu bölgeye 2 tane sis farı çeksek görüntü ve aydınlatma olarak iyi bir sonuç alınabilir mi?

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    Alıntı detailer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bizim makinelerin ön farı çok başarısız, aydınlatmıyor, sadece bu sisleri kullanarak iyi bir aydınlatma sağlanabilir mi? Ön far iptali yapılıp, ön farın olduğu bölgeye 2 tane sis farı çeksek görüntü ve aydınlatma olarak iyi bir sonuç alınabilir mi?
    Mehmet hocam selam. Gürol abi bilir. Benim aydınlatmalarda çok kötüydü. Xenon takmama rağmen randıman alamadım. Sonra arkadaşın oto elektrik dükkanında takılırken boyutunun Renault toros farlarıyla aynı boyutta olduğunu farkettim. Randımanlı olur olmaz diye düşünürken debriyaj tası siparişi verirken ali ustaya farıda sordum ne yapabiliriz diye. Toros farı dedi. Oda deyince giriştim işe yaptım ve Randımanlı oldu güzel aydınlatıyo. Ama ilave sisfarı hem görüntü hem performans açısından güzel olacaktır tabi. Yanlız toros farına ampulu uydurma takmak zorunda kalabilirsin. Yani kaliteli bi ampul olsun ki yapıştırma yaparak uyduracağın için bidaha sökmede sıkıntı çıkmasın. Kaliteli ampul hemen kesmez en azından

Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı anilsedali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrkler çok hoş görünüyor.

Rica etsem yan çanta demirini ve nasıl monte ettiğini de çekebilir misin?
    şuan motor yanımda değil en kısa zamanda fotolar buraya eklerim.

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Şefim merhaba benim monte ettiğim lamba projektör gibi ışığı dağıtmıyor fokuslayarak karşıya veriyor yani göz alıyor far niyetine olursa sorun yaratabilir karşıdakilerin gözünü alır ben montajı yaparken yeri sıyırarak karşıya ışık verecek şekildeayarladım.

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ---------

Şefim karşıya projektör gibi focuslu ışık veriyor göz alıyor onun için yeri sıyırarak ışık versin diye ayarladım uzağı baya aydınlatıyor ama farı kaldırınca ciddi göz alıyor polis sorun çıkarabilir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)