Herkese merhabalar, her şey yolunda giderse bende resmi üyelerinizden olacağım inşallah bakalım. Daha önce plakalığa monte ettiğim beyaz çakar lambayı arka stop lambası altında ölü boşluğa taşıdım fotoda hazırladığım düzenek görülüyor yine orijinal asıl yapıda bir delik açılmadı. Yani şunu demek isterim arka stop lambası hemen altı değerlendirile bilir, saç düzenek oldukça sağlam oldu hiç titreşim yok kasılı vaziyette 1 mm saç kullandım , iki tur kaliteli mat siyah boya ile boyandı. Birde aldığım projektör tipi sis farlarını monte ettim bu haliyle koruma demirinde nasıl gözüküyor diye fotosunu çekmiştim sizlerle de paylaşmak istedim, led projektör aküyü yemiyor son derece focuslu ışık veriyor aynı zamanda çakar lamba özelliği de var tek sıkıntı polis ve muayenede sıkıntı çıkabilir yere açıyı iyi ayarlamak lazım karşı tarafın gözünü alabilir ben yeri sıyırarak karşıya odakladım gözü almıyor,130 TL ye çiftini bir siteden getirttirdim. Umarım bir faydam olmuştur, hepinize saygılarımı sunarım.