Adım rüzgar, 19 yaşındayım. Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu yaz alacağım motorun keyfini sizlerle beraber sürmek için aranıza katılmak istiyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KARAKAÇAN
Ankara Çankaya
A Rh (+)Adım rüzgar, 19 yaşındayım. Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu yaz alacağım motorun keyfini sizlerle beraber sürmek için aranıza katılmak istiyorum.
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RR'a hoşgeldin kardeşimm inşaalh kısa zamanda kavuşursun istediğin makineye ankaradaki arkadaşlar bu konu için yardımcı olacaklardır iyi forumlar hoşgeldin tekrardan
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin Rüzgar, en kısa zamanda tanışmak görüşmek üzere. Alacağın motorla ilgili de her türlü yardımı yapabiliriz, hatta madem Çankaya'dasın sen de şayet akşama filan Tiflis Caddesi'ndeki motosiklet dükkanına gelebilirsen (il sorumlumuz Aldora'nın işyeri) tanışır konuşuruz![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Rüzgar Ankara'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun![]()
KARAKAÇAN
Ankara Çankaya
A Rh (+)Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda yapılacak olan buluşmayı iple çekiyorum![]()
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)RR a hosgeldın
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Rüzgar aramıza hoşgeldin gönlündeki motoru en kısa zamanda alirsın inşallah 😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Hosgeldin Ruzgar. Gonlundeki motora kavusman dilegiyle.
Mondial Vulture 150Mr
Samsun - İlkadım
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin rüzgar Samsundan selamlar...👍
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)