Tebrik ediyorum seni keşke herkez senin kadar duyarlı olabilse ama öyle yada böyle bu yerleşecek insanların kafasına biz belki goremiycez ama en azından çocuklarımız rahat olucak ilerde yani ümit ediyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Tebrik ediyorum seni keşke herkez senin kadar duyarlı olabilse ama öyle yada böyle bu yerleşecek insanların kafasına biz belki goremiycez ama en azından çocuklarımız rahat olucak ilerde yani ümit ediyorum
FALCON FREEDOM 250
Eskişehir Odunpazarı
0 Rh (+)abi aslında duyarlılıktan ziyade toplumumuzu bilinçlendirmek adına devlet kurumlarının bu yönde medya üzerinden veya cesıtlı basın ve yayın organlarından faydalanarak ınsanlara bu trafik bilincini yerlestırmesı gerek kı söyle de bır durum varkı bizim torunlarımızın torunlar dahı olsa bu durum ılelebet boyle gıdecek gıbı gorunuyor cunku bılıncsız bır toplum yetıstıgını dusunuyorum sehır planlamasının yapılmadıgı bunlara karsı cıkabılecek ınsanların azınlıkta oldugu bır toplum sadece cocuklarımızı bılınclı bır bırey olarak bunu degıstırebılecegımızı dusunuyorum ki onlar biizim en buyuk mırascılarımız
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)