klasik oval olan model en iyisi bence. 250 liklerde orijinalde olan stop.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)klasik oval olan model en iyisi bence. 250 liklerde orijinalde olan stop.
regal raptor spyder 350 e6
izmir kemalpaşa
A Rh (+)türkiyedeki bütün stoplar sadece model olarak var demek istediğim bir stop alcaksın başka motorun orjinal stobu oluyo ve dediğin gibi hoş değil sana tavsiyem ebay, aliexpress gibi sitelerden güzel bir stop sipariş et kargo gelene kadar eski stobunu kullanmaya devam et
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)benim aklımda aslında sadece bana özgü olan bir stop vardı ama yapamadım, içimde kaldı. şayet imkanın varsa belki sen yapabilirsin.
öncelikle plastikten bir bufalo kafası buluyorsun, türkiye'de sadece bir yerde buldum onun da elinde kalmamış. ama çin'de oldukça var. (ben bulamadığım için darth vader yaptım) sonra boynuz kısımlarının ucunu kesip orayı plastikle çevirip turuncuya boyuyorsun. gözlerine de kırmızı plastik takıyorsun, sonra da tesisatı bağlıyorsun. ve bu stop türkiye'de hatta belki de dünyada bir tek sende oluyor
dediğim maske şöyle bir şey, hayal gücüne bağlı olarak farklı şeyler de deneyebilirsin.
![]()
2015 regal raptor spyder 350
Zonguldak
B Rh (+)ilginc ve değişik bir fikir seviyorum böyle orjinal projeleri
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)kuru kafa ıstersen takma gece aydınlatması cok kötu oluyor kullanan abım mevcut gruptan oda degıstırmeyı dusunuyor bılgıne
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)Alçıdan yapmak için de kalıba yani maskenin kendisine ihtiyaç var amamaskeyi bulabilsem zaten içten polyester ile güçlendirip takacaktim ama bulamayınca ben de darth vader yaptım. Hoş, belki gelmiştir, bulsam yine bulup yapabilirim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
regal raptor spyder 350 e6
izmir kemalpaşa
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)