Vulture ve boxer motorların her ikisini de kullanan ya da ayrı ayrı herhangi bi modeli kullanan arkadaslarımdan, abilerimden bilgi alabilirsem memnun kalırım. Bütçeme uygun model sayısında 2ye kadar düştüm. Teşekkürler..
AmatörÇiftTeker
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Vulture ve boxer motorların her ikisini de kullanan ya da ayrı ayrı herhangi bi modeli kullanan arkadaslarımdan, abilerimden bilgi alabilirsem memnun kalırım. Bütçeme uygun model sayısında 2ye kadar düştüm. Teşekkürler..
AmatörÇiftTeker
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Her iki modeli de kullanan arkadaşlarım var. Vulture kullanan çok titreşim olduğunu fazla yaktığını ve iyi gitmediğini söylüyordu sattı zaten. Boxer kullanan ise gayet memnun sıfır aldı 15-16bin km de İstanbul -Çanakkale gibi bir çok tur yaptı. Cafe racer yapmaya çok uygun ve görsel olarakta güzel duruyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daytona
AB Rh (+)
Daytona
AB Rh (+)
Mondial Vulture 150Mr
Samsun - İlkadım
A Rh (+)Valla kardeşim ben vulture kullanıyorum günlük,300 km yol yaptığımda oldu gayet memnunum sadece sele çok sert titreşim ise 100 kms sonrası hafif var rahatsız etmiyor ama bajaj da iyi bir marka kullananlar memnun lar....
NOT: Gönlümün aslanı chopper bütçe ayarlayıp değiştireceğim..😃😃
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Dostum 150 sentor tavsiye eserim sanırım vulture ile aynı fiyatlarda nerdeyse
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daytona
Ankara/Çankaya
0 Rh (-)Boxer bence parçaları vulture a göre daha kaliteli. Ayrıca boxer kendi segmentine göre gidişi gayet tatmin edici bir motor. Cafe Racer yapımınada cok musayit
Sent from my iPhone using Tapatalk
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Mondial 150 sentorumuz var ..adı da mercimek.....150lik olabilir ama pek çok motosiklete taş çıkartır...üzerinde iki kişi isle ağırlık kapasitesinin üzerinde taşıdığı halde sorunsuzca tek kalemdr istanbula gidip gelebilen bir motor bodrum merkezden.valla ben tavsiye ederim
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)