Merhaba Spyder 250 motorum var geçen gün yıkamacıda motoru köpüklü su ile yıkattım daha sonra hararet müşürü arıza yaptı yıkattığım için olabilirmi sizce motor basınçlı su ve köpükle yıkanırmı teşekkürler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor Spyder 250
Kütahya
0 Rh (+)Merhaba Spyder 250 motorum var geçen gün yıkamacıda motoru köpüklü su ile yıkattım daha sonra hararet müşürü arıza yaptı yıkattığım için olabilirmi sizce motor basınçlı su ve köpükle yıkanırmı teşekkürler
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)benım bıldıgım motor tazyıklı suyla yıkanmazdisklere falan zarar veriyor. Boyasını kaldırıyor taş değen yerlerin
![]()
Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?
Daytona
Ankara/Çankaya
0 Rh (-)Su cok yakindan tutulmadikca sorun olmaz. Suyu yakindan tutup radyatorun kanallarini egme ihtimali bile var dikkat etmek lazim.
Sent from my iPhone using Tapatalk

RR spyder
İstanbul - Tozkoparan (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ewet bencede suyu yakından tutmazlarsa bir sorun olacağını sanmıyorum hatta bazı yerler motoru önceden mazot veya kimsal yardımı ile temizliyor daha sonra köpükle yıkıyorlar 😉

Suzuki C800 Intruder
Ankara/Altındağ
A Rh (+)Mümkun oldugunca yikamamak lazim bence![]()
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)aynı sorun cogumuzun basına geldı bende arada yıkarım motorumu ve hareret musuru yanar canımıda cok sıkar bu durum bu yuzden yıkamamaya calısıyorum özenle nıkelajları sılmek daha zevklı ve guzell![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)ben de tazyikli su ile yıkıyorum ancak yıkamaya başlamadan önce akü ve kornayı poşetliyorum. özellikle elektrik aksamlarına suyu çok fazla tutmaya, diğer aksamlara da yakından tutmamaya çalışıyorum. ve yıkama biter bitmez de neredeyse her noktaya basınçlı hava tutup hareketli olan tüm aksamlara ve elektrik aksamlarına wd40 sıkıyorum. sizlere de bu şekilde tavsiye ederim.
Vn800
Ankara/Çankaya
0 Rh (+)bez ve köpüklü su , tazyikli su yada fırça deydirmemeye çalışıyorum
Never ride faster than your angel can fly
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Allah ne verdiyse yıkatiyorum. Köpük su yallah tazyik. Zamanım yok![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)