Bradiaga Nickli Üyeden Alıntı gökçe hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Adı gibi zıplamaz inşallah. Iskender abim naptin oyle ziplamaz umarim tesekkur ederim amin
HuBo Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı uğurlu olsun hatasız kazasız sürüşler dilerim. Tekrardan aramıza hoş geldin.... Bodrumdan Sevgiler... Tesekkur ederim izmirden sevgiler
Gezgindelikanlı Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun kazasiz belasız sürmen dileğiyle Teşekkürler
AMZ35 Nickli Üyeden Alıntı Hayirli olsun tekrardan kardesim GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tekrardan teşekkur ettim kardesim
CELİL Nickli Üyeden Alıntı Gökçe gözün aydın yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah Celil abim insallah kazasiz belasiz çok teşekkür ettim
Realferman55 Nickli Üyeden Alıntı Gökçe hayirli olsun Allah kaza bela vermesin 😊 C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Amin teşekkur ettim
coni-blaze55 Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Sent from my iPhone using Tapatalk Amin teşekkur ederim
Can Vural Nickli Üyeden Alıntı Hayirli olsun kazasiz belasiz güzel gunlerde binmeniz dilegiyle ... Sent from my iPhone using Tapatalk Insallah teşekkürler
erhan_ Nickli Üyeden Alıntı Kazasız belasız güzel günlerde sürersin umarım, sizin gibi kadın sürücüleri de aramızda görmek çok sevindirici Daha fazla kadin sürücu katilir umarim aramiza cok tesekkur ettim
Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Gökçe Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan Teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları