motorumu aldýðýmdan beri arka stop sadece fren basýnca yanýyor motorumun arýzalarýnla uðraþmayý seviyorum bunun nedeni ne olabilir kendim yapabilirmiyim yoksa tarmirciye göstermem þart mý
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
regal raptor spyder 350 e6
izmir kemalpaþa
A Rh (+)motorumu aldýðýmdan beri arka stop sadece fren basýnca yanýyor motorumun arýzalarýnla uðraþmayý seviyorum bunun nedeni ne olabilir kendim yapabilirmiyim yoksa tarmirciye göstermem þart mý
Spyder
Ýzmir/Narlýdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Kardes al eline yildiz tornavida. Sok arka frenin camini. Ampulu cikar bi bak. Eger biri yanmissa o tel kopmussa sorun ampuldedir. Ki yuzde doksan sorun odur. Yok hala olmuyosa motorcuya oyle goster
GT-I9190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
izmir kemalpaþa
A Rh (+)
Spyder
Ýzmir/Narlýdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Yok yok tek ampul. Amyant mi oluyo adi bilmiyorum da kablolari sarkan elektrik direklerini andiran iki ayri tel var. Onlari diyosan evet ondan bahsediyorum :D
GT-I9190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
izmir kemalpaþa
A Rh (+)tamam hocam þimdi anladým muhtemelen o yüzdendir o zaman ben yeni ampül alayým eyv :D
izmir kemalpaþa
A Rh (+)
RR Spyder 250
Ýstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Evet ampul deðiþince geçiyor![]()
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Sök ampulü al yanýya git bi yedek parça satan bir yere al aynýsýndan tak yanýyosa senindir :D yanmazsa elektrik iþlerinden anlarsan kablolarý test olmazsada bi ustaya baktýrýrsýn pek birþey tutmaz bence![]()
izmir kemalpaþa
A Rh (+)baktým þimdi ampül patlamýþ :D
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)