Tuðrul' um,
Gecenin sonuna kadar kalamadým kusuruma bakma. Gerçi gecenin sonuna kadar da kalsam sana doyum olmaz be kardeþim.
Geçen sene Ýzmir teþkilatýnýn ilk buluþmalarýný yaptýðýmýz zamanlarý hatýrlýyorum...bir avuç insandýk. Þimdi her geçen gün büyüyen kocaman bir il teþkilatý olduk....
Az da olsa arada tatsýz zamanlar geçirdiðimiz oldu, yeri geldi suratý asýldý hepimizin. Ama günün sonunda dönüp bakýnca günden güne güçlenen bir kardeþliðimiz oldu ve bununla gurur duyduk.
Senin adýna seviniyorum, çünkü bu dönüþle birlikte senin için uzun süren bir hasret bitiyor, ailene ve sevdiklerine kavuþuyorsun. Bizim adýmýza ister istemez üzülüyorum, çünkü kardeþliðimizin temellerini Ýzmir' de atmak üzere ilk hareketi baþlatan sensin. Emeðin çok büyük kardeþim, sana ne kadar teþekkür etsek az.
Ufuðun paylaþtýðý alttaki 2 siyah beyaz resim de bizim sana armaðanýmýz kardeþim. Emeðine, özverine ve kardeþliðe katmýþ olduðun deðer için, hem ilk sekiz' in hem de toplu fotoðrafýmýzýn bir derlemesini yaptýk
Biliyorum her fýrsatta soluðu Ýzmir' de alacaksýn, eskisi kadar olmasa da yine görüþeceðiz, yine beraber olacaðýz.
Ýzmir' e ne zaman gelsen hepimizin kapýsý sana sonuna kadar açýk " ben geldim " desen kendi evin gibi kalabileceðin 20 tane evin var
Ýyi ki varsýn kardeþim, en kýsa zamanda görüþmek üzere ;)

Daytona DD250
Ýzmir / Göztepe
A Rh (+)

Alýntý ile Cevapla