Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

ciddi profesyonel firma nasıl olmalı?

bakın ben ticaretle uğraşmıyorum ben taşınan bir firmanın patronu olsam evvela şunun planını baştan yaparım '' arkadaşlar taşınma esnasında bizi arayan müşterileri nasıl mağdur etmemeliyiz? bir acil eylem planımız olsun dersin , bizi arayan müşterileri yüz üstü bırakırsak ciddi kötü bir imaj yaratırız.......bunun gibi düşünceler bu firmanın patronlarında var mıdır ?yani zihinlerinden geçirmişler midir? bence hayır lambada lumbada Allah kerim diyen bir firma müşteri sıkıntıda müşteriye mahcup olmayayım ama nerde kimin umurundasın.
    ....

Türkay Maden
    Bankacı
     Daytona 250
     Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın ben ticaretle uğraşmıyorum ben taşınan bir firmanın patronu olsam evvela şunun planını baştan yaparım '' arkadaşlar taşınma esnasında bizi arayan müşterileri nasıl mağdur etmemeliyiz? bir acil eylem planımız olsun dersin , bizi arayan müşterileri yüz üstü bırakırsak ciddi kötü bir imaj yaratırız.......bunun gibi düşünceler bu firmanın patronlarında var mıdır ?yani zihinlerinden geçirmişler midir? bence hayır lambada lumbada Allah kerim diyen bir firma müşteri sıkıntıda müşteriye mahcup olmayayım ama nerde kimin umurundasın.
    Ömer55 sana kesinlikle katılıyorum. Sonuçta ne olursa olsun bu kadar amatörce distribütörlük olmamalı. En azından bir bilgilendirme yapmalıydı. Servisi arıyorsun seni tersliyor, satış mağazasını arıyorsun tam bilgi veremiyor zaten distribütöre ulaşamıyorsun. Tamam kimse zorla bir şey satmıyor bazı aksaklıkların olacağını da tahmin ediyordum. Ama bu kadar değil. Neyse ki içimize dökebileceğimiz raptorriders.com var. Umarım buradan bizi duyanlar olur.

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Turko05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer55 sana kesinlikle katılıyorum. Sonuçta ne olursa olsun bu kadar amatörce distribütörlük olmamalı. En azından bir bilgilendirme yapmalıydı. Servisi arıyorsun seni tersliyor, satış mağazasını arıyorsun tam bilgi veremiyor zaten distribütöre ulaşamıyorsun. Tamam kimse zorla bir şey satmıyor bazı aksaklıkların olacağını da tahmin ediyordum. Ama bu kadar değil. Neyse ki içimize dökebileceğimiz raptorriders.com var. Umarım buradan bizi duyanlar olur.
    Distribitörlüğü grup olarak biz alalım
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Türkay Maden
    Bankacı
     Daytona 250
     Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bence de. Süper olurdu.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler