insan denmez![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)insan denmez![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)geçmiş olsun böyle insanlara denılecek herseyı ben senın yerınde buradan yazını okurken saydım kardesım için rahat olsun ıns iş basında denk gelırlerde ozaman kırılan parçaları onda montajlama cabasında oluruz![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)Geçmiş olsun.
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Kardeşim ne söyleceği ve yapılacağı belli ama sen efendliğini bozma![]()
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Geçmiş olsun öncelikle, yapanlardan da misliyle çıksın diyorum. Bir de kullanıyor musun bilmemekle birlikte alarmlı disk kilidini öneririm, dokundukları anda ötünce oturmaya bile korkuyor insanlar
Shadow VT 750 C
İstanbul - Çağlayan (Avrupa Yakası)
B Rh (+)geçmiş olsun ben böyle durumlarda kendimi tutamıyorum çok güzel rahmet okuyorum
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Öylelerine insan denmez de hayvan da denmez hayvana hakaret olur. Öyle insanlar arabaya motora bir avuç vida derler ve değer kıymet bilmezler emeğe saygı duymazlar ama sahip oldukları şeyler de bir halta benzemez ve iyi olanı kıskanırlar. İşte nefret ettiğim tip. Şiddete karşıyım ama toplu dayak atılabiecek tipler bunlar ;))
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)Çok geçmiş olsun
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim yazık ama yapcak bişey yok
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)