Merhaba abiler, dostlar, kardeþler. dün gecebaþýmdan geçen bana göre þaka gibi gelen bi olayý anlatmak istiyorum. dün iþ çýkkýþý saat 10 gibi biraz turlamak istedim. atladým motoruma yaklaþýk 5 km dolaþtýktan sonra benzinliðe lastik havasýný kontrol etmeye gittim. motordan indiðimde motorun altýndaki genleþme tankýndan fokurtular geldiðini farkettim biraz inceledim radyatörden antifiriz sýzdýðýný gördüm. radyatör delinmiþti sanýrým gece karanlýðýnda yapay ýþýkla tam göremedim.

suyu tamamlýyayým derken içine önce suyu aldý ve sonra koyduðum sudan daha fazlasýný dýþarý atmaya baþladý. bildiðin fokurdamaya baþladý. o sýrada sadece yüz aþinalýðýmýz olduðu ayný muhitte çalýþtýðýmýz Yamaha R6 motoru olan bir motorcu geldi yanýma. ýþýk için falan yardým etti derken orada býrakmaya karar verdim. arkadaþta saðolsun beni kaldýðým yere kadar býrakacaktý. atladýk motora gidiyoruz. 200metre sonra motordan gürültülü patýrtýlý þýkýrtýlý sesler gelmeye baþladý ve stop etti :D indik baktýk garip bi ses sanýrým subaplardan gelen bi sesti. baþka iki motorcu çaðýrýp bizi almasýný söyledik. R6yýda 200 metre geri itip benzinliðe benim motorun yanýna çektik. þuan ikiside orada yatýyor. bu akþam bakacaðýz. ne olacak göreceðiz muhtemelen sýcakken su koyduðum için içinde hava yaptý ondan dýþarý attý ve fokurdattý. bu akþam gidip soðukken bi deneyeceðim. bu arada radyatörler kaçpara :o :D

ben bi yarým saat dolaþcam nasýlsa diye þarjý önemsemeden yola çýktým o arkadaþ bi benzin alýp döncem diye telefon almamýþ yanýna. %5 þarj ile 3-4 kiþiyi arayýp bizi alacak motorculara ulaþtýk falan. gerilim komedi aksiyon dolu imdb 7.3 eden þaka gibi garip bi geceydi en son o arkadaþ scooter la arkamda geri dönüþ yolundaydýk bana ya buda bozulursa dedi þimdi:D valla öyle birþey olursa ikimizede hamam ýsmarlicam dedim

saygýlaar..