Muğla Merkez, ilçeleri ve civarındaki illerde kaliteli bir Asya Servisi var mı yoksa çok sağlam elinin ehli bir motorcu var mı? cc yükseltme yapıcam motoruma ve yaptırdıktan sonra arkama bakmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)Muğla Merkez, ilçeleri ve civarındaki illerde kaliteli bir Asya Servisi var mı yoksa çok sağlam elinin ehli bir motorcu var mı? cc yükseltme yapıcam motoruma ve yaptırdıktan sonra arkama bakmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum![]()
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)Deniz konuyla alakali birebir konusabilirz
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Kaliteli servis değil kaliteli usta lazım. Bunu yüz yüze konuşuruz kardeşim
Trust me! I am an engineer
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Deniz bulusmaya kadar bende burdaki servisimle bi goruseyim degermi degmezmi nasil olur yada olmamalimi ogrenelim. bulusmada masaya yatirir muhasebesinide yapariz. bikac 2-3 gun icinde sonuclandiririz. bulusmada gorusmek uzere![]()
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Dostum ben Ozan şefin ustasına yaptırıyorum artık herşeyi uygun ve hakkıyla yapıyor
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)tamam o zaman bende buluşma zamanına kadar kendimce de bir araştırma yapayım inşallah istediğim gibi sonuçlandırabiliriz herkese teşekkür ederim![]()
![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)