Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    istanbuldasın haberimiz yok öyle olsun

ilkerkoparal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilker koparal
    Uluslararası İlişkiler
     R&R + Honda Shadow
     iSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya avrupa yakası kaçta nerde buluşuyor. anadolu yakasıyla kaçta nerede buluşucaz deyin bi hele
    Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
    O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Yazi kardeşim yaziyi 19:45 dolmabahçe 20:30 öğretmen evi
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    yaa hadı dostlar bu kadarmıyız artık yazın sonuna yaklasıyor sayılırız onumuz kıs buglu camların arkasından bakıcagımız gunler yaklasıyor gunesın batısını bıle goremeyecegımız gunler olucak hadı yazın bu guzel aksamlarında bulusalım...
    Katılım Listesi

1-aidikurt (+1) Firstlady (anadoluhisarı)
    2-yenikoylu_ua (+1) (dolmabahçe)
    3-ilkerkoparal
    4-Carvalho
    5-cüneyt (dolmabahçe)
    6-gençer
    7-Sancezz (+1)
    8-ozzymania (dolmabahçe)
    9-Doğan (+1) (dolmabahçe)
    10-beykozlu
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,haydı rr aılesı ayaklanın
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sancezz ben eşimle birlikte gelicem yani +1 im. ama arabayla geliceğim için kimseye birlikte gidelim diyemiyorum, motorla arabaya eşlik edilmiyor birkez denedim motoru süren arkadaşa eziyet oluyor:):)) ama beraber gidelim diyen olursa bayrampaşa kocatepede oturuyorum ve arabada daha 2 kişilik yer var.

köprü trafiği olmassa direk köprüden geçerim ama trafik olursa beşiktaşta otoparka çekip vapurla karşıya geçip(üsküdar) oradanda öğretmen evinin önünden geçen bir arça binerek gelmeyi düşünüyorum. bu şekilde gelicek olursam yolu uzatmışmı olurum acaba ? köprüde trafik olursa alternatif yol olarak düşündüm ama yolum uzayacaksa bi faydası olmaz..

neyse fazla uzatmayım listede agresusu göremiyorum... tamam çalışıyorsun biliyoruz bizde çalışıyoruz volkan abicim yarın akşam senide bekliyoruz.. gerçi küçük çekmece biraz uzak kalıyor ama polat kardeşimede sorayım umarım oda gelir..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı
    sancezz ben eşimle birlikte gelicem yani +1 im. ama arabayla geliceğim için kimseye birlikte gidelim diyemiyorum, motorla arabaya eşlik edilmiyor birkez denedim motoru süren arkadaşa eziyet oluyor:):)) ama beraber gidelim diyen olursa bayrampaşa kocatepede oturuyorum ve arabada daha 2 kişilik yer var.

köprü trafiği olmassa direk köprüden geçerim ama trafik olursa beşiktaşta otoparka çekip vapurla karşıya geçip(üsküdar) oradanda öğretmen evinin önünden geçen bir arça binerek gelmeyi düşünüyorum. bu şekilde gelicek olursam yolu uzatmışmı olurum acaba ? köprüde trafik olursa alternatif yol olarak düşündüm ama yolum uzayacaksa bi faydası olmaz..

neyse fazla uzatmayım listede agresusu göremiyorum... tamam çalışıyorsun biliyoruz bizde çalışıyoruz volkan abicim yarın akşam senide bekliyoruz.. gerçi küçük çekmece biraz uzak kalıyor ama polat kardeşimede sorayım umarım oda gelir..

Kardeşim beylerbeyi Anadolu hisarı arasında iki noktada yol çalışması var ve trafik aklının alamayacağı kadar yoğun o yüzden üsküdardan gelmeye çalışmak yerine ikinci köprü yolunu kullanmanı öneririm ina ordaki trafik aşadakinden daha çabuk açılır zaten ilk çıkıştan aşağı inince öğretmen evinin ikiyüz metre yanına geliyosun ama tercih senin tabi
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı

dostum bence sen enıyısı temden gıt uskudarda yollar kazılı oraları bu aralar berbat sen dedıgımı yap sonrada kalmayasın yollarda :D
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

cuneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cüneyt ARKIN
    Sistem Mühendisliği
     BMW F650 CS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
    Polislerden korkuyom normal yolları bile kullanmıyorum ben.Ama artık korkmama gerek yok.
    Hem sen yine geç kalmada sonra bize çamur atıyorsun beklemiyorsunuz diye :P
    Çamur atmayı göreceksin sen :P 19:30da ordayım. Tam caminin önünde...

Yok yine buluşamazsak köprüde yakalar aşaa atarım seni bilmiş ol...
    Yeni aşkım; BMW F650 CS...
    34 TC 9073

barismert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barış mert bulca
    Serbest Meslek
     rr dd250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gelmek isterdim ama ehliyeti hala vermediler uyuz oluyorum böle mevzulara ya bi ehliyet 4 ayda alınırmı iki sınavdanda 95 aldım ehliyeti almaya hak kazandım evraklarım sertifikam hazır 2 gündür trafik şubeye gidiyorum sabah motoru cekiyorum önüne nöbetci memur aa motorun güzelmiş falan iceri giriyoz sıra bekiliyoz gelmiyo dün saat 7 bucukta gittim sıra numarası aldım mecdiyeköydeki şubeden memur izindeymiş yeni kayıt buutonuna bas dediler ohhooo ozamana kadar 50 kişi geçmiş önüme yanlış yerden numara almışız bu sabahda 7 de kalkıcam gidicem o evrakları vericem haftaya işallah ehliyetle katılıcam heee bide ben işten 8 de cıkıyorum nişantaşında calısıyorum yani dolbahceye yakınım ama siz 19:45 diyonuz şu buluşmalar dolmabahcede 20:15 olsa on numara olucak
    SAYGILAR
    RESMİNİZİ ÇİZELİM İSTER MİSİNİZ?

http://www.yagliboyasanati.tr.gg

cuneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cüneyt ARKIN
    Sistem Mühendisliği
     BMW F650 CS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    15-20 dk. önce çıkabilsen yetişirsin aslında... Hiç mi imkanın yok?
    Yeni aşkım; BMW F650 CS...
    34 TC 9073

Sayfa 5 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)