Tyler Durden favorim olan lafı: "Yükselmek için dibe vurmalısın!"
2 saat sonra baklavalarla ortamdayım... Tatlı yiyelim tatlı konuşalım dii mi ama...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Tyler Durden favorim olan lafı: "Yükselmek için dibe vurmalısın!"
2 saat sonra baklavalarla ortamdayım... Tatlı yiyelim tatlı konuşalım dii mi ama...
yol yapalım yol
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)carvalho Nickli Üyeden Alıntı
ben de isterim baklava desem nafile değil mi size afiyet olsun .......:(:(:(:(
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Selçuk biz bu baklava işini saymadık abicim. :P
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
yokk
İstanbul
A Rh (+)dolmabahçe grubu sizi yakaldım gördümde ama otobüsten inmedim.. ama uzaktan çok tatlı duruyonuz be
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)ewet Selçuk bende saymam abicimÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
ben baklavaya baklava demem midemde görmedikçe...![]()
![]()
![]()
haydi çocuklar motora
Oh be BULL'suz baklava yemek ne güzelmiş.Doya Doya yedim baklavaya doydum.
Ellerine sağlık Carvalho.Sayende tatlı yedik tatlı konustuk.
Ama evet bunu saymayız bir daha isteriz hangi mod. baklavası daha güzeldi karar veremedim.![]()
rr dd250
İstanbul
A Rh (+)baya bi eylenmişsiniz gelicektim yine cıkamadım abicim magzadayım ben saat standart 20:00 dan asagı cıkamıyorum haftanın 3 günü 19:30 3 günü 20:00 19:30 cıkısıma denk gelse katılıcam hemen gruba
akşam istinye sahilindeydim yine herzamanki gibi ama kalabalıktık arabaylaydım karşı yola bi baktım yeniköylü abi ardından bi kac motor daha kornaya bastım ama farketmedi o sis farlarına hasta oldum ben ya en kısa zamanda yaptırıcam telsiz kulaklık falanda on numara duruyo![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Afiyet bal şeker olsun arkadaşlar... Sohbet en az baklavalar kadar tatlıydı... Katılımcı arkadaşlara teşekkürler.
Bull baklavanın kokusunu almış olacak ki telefonla iştirak etti mevzuya. Avşa'da kopkopa gidecekmiş, halimizi hatrımızı sordu sağolsun... Hando da telefonla ortama iştirak etti...
Gencer, eşleri, kayınbiraderi en yeni motorcular (1 hafta) olarak ortama katıldılar. Bundan sonra gezilere ve toplantılara bekliyoruz arkadaşlarımızı.
Yedik içtik konuştuk söyleştik bir sonraki buluşmada görüşmek üzere gece 11 gibi ayrıldık...
Herkese teşekkürler...
yol yapalım yol
EskişehirTebrikler, pek güzel pek başarılı. Baklavaya çok takmışsınız gibi, bu kadar sevdiğinizi bilseydim, buraya geldiğinizde de yaptırırdım.
Bu arada 23 Ağustos bizim evlilik yıldönümümüzdü, unuttuğum yetmiyormuş gibi arkadaşlarla yemeğe çıktım,eheheheh... Kendimi
salaklığımdan dolayı tebrik ederim, hehehe..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)