| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Benzer durum arabada başıma gelmişti benzin hortumunda çatlak vardı yedek parçaçıdan aynı ölçülerde bir hortum alıp onunla değiştirmişlerdi sizinde sorununuz büyük ihtimal sadece hortumla değişebilir diye düşünüyorum ama yanıltmakta istemem benzin sonuçta riskli iş..

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Kardeşim selamlar. Geçenlerde talihsiz bir olay yaşadım aynı parça zayi oldu. Hemen motordan çıkan tahliye hortumları var. Fazla benzin, fazla yağ gibi. Acilen işimi görmek için onlardan bir parça kesip kullandım. Zaten bildiğin gibi uçları boşta duruyor.Parça da kısa 2-3 cm.
Konu anilsedali tarafından (21.June.2016 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)herhangi bir sanayiden rahatlıkla bulunabilir bu hortumlar
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Dostum her parçacı yada tamirciden bulabilirsin
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)kendını bunun ıcın sıkmana gerek yok sadece yapman gereken eczaneye gidiyorsun kucukken sapan yaptıgımız lastık serumlardan kullanabılırsın![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Selamlar, sorunu ilettiğim şekilde çözemediysen sanayide sadece hortum satan firmalar oluyor. Kime sorsan söyler. ya da dokuyucu com.tr ye göz at adresine gönderirler.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)