Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum, mühendisim. Motorum yok, arayıştayım. DD 250E-10 tercihim, ama hayırlısı diyelim. İzmir Bayraklı da ikamet ediyorum.
Saygılarımla...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor E350-6C Daytona
İzmir - Bornova
0 Rh (+)Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum, mühendisim. Motorum yok, arayıştayım. DD 250E-10 tercihim, ama hayırlısı diyelim. İzmir Bayraklı da ikamet ediyorum.
Saygılarımla...
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)İzmirden aramıza hoşgeldim ercan abi en yakın zamanda istediğin makineye kavuşursun inşallah izmir ekibi bu konuda yardımcı olacaktır tekrardan hoşgeldin hayırlı forumlar abi
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
RKS/Titanic
Samsun
B Rh (-)Samsun'dan bi hoşgeldin diyelim abiİzmir teşkilatı bayağı eğlencelidir tadını çıkart
)
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RR forumlarina Hoşgeldiniz.. inşallah yakın zamanda kavusursunuz makinaniza
Regal Raptor 250 e9 - Artçı
Muğla - Milas
A Rh (+)Hosgeldin RR ailesine.... Memleketime slm olsun milastan... En kısa zamanda istedigin motora kavusman dilegiyle...

Suzuki C800 Intruder
Ankara/Altındağ
A Rh (+)Aramiza hosgeldiniz gonlunuzdeki motora sahip olursunuz umarim![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Ercan İzmir'den aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun İzmir Ekip'deki arkadaşlarla tanışıp görüşürsen sana her konuda destek olurlar![]()
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhaba Ercan abi aramıza hoşgeldin inşallah gönlündeki motora kavuşursun 😊 Forumda aktif olman dileğiyle 👍🏻😊
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Aramiza hosgeldin Ercan. İzmir bulusmalarina katilmani oneririm, Gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle.
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YOK
Muğla Yatağan
0 Rh (+)Ercan abi aramıza İzmir'den hoşgeldin istediğin makineye inşallah en kısa zamanda kavuşursun ve yollarda seni görürüz. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)