Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
işte bu foruma bayılıyorum ya buradaki üslublara bakarmısın

hastayım sizlere kimse kimseyi kırmamak icin amma inceliyor bükülüyor.

HELAL OLSUN SİZLERE İŞTE BUDUR YA.

AKSU BABA ya +1
göksel e +1
tt06 ya +1
nihat a +1

emrahss sana +1 yok :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İşte o yüzdendirki bir çok sitede satılık ilanları okudugunuz üslupların olmaması için kırmamak ve kırılmamak için bazen kimsenin bir mecburiyeti olmamasına ragmen incelip bükülmemesi için gereksiz mesaj yazıp gereksiz cevap vermemeleri için ALICI ile SATICI arasındaki diyalogu sadece verilen ilandaki telefon numarası mail adresi ile buluşturmak için SATILIK İLANLARI kilitlenir.
bu yazdıklarım kimsenin yazdıgına karşılık polemik oluşturmak için yazılmış bişey değildir benim şahsi düşüncemdir.

Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı

Motorun güzel diyecek yok ama ben bir satıcıyım ve satıcı mantığıyla düşündüğüm için o şekilde yazdım.
Sen motoru büyük bir , ihtimalle 17500 – 18000 arasında almış olabilirsin .üzerindeki aksesuarla fiyatı artar.
Sana başımdan geçen bir örnek vereyim bizim çok değerli müşterimiz çocukları büyüdüğü ve kendi başına motorlardan dolayı gelenlerin gelmemesi için tüm motorlarını içi kanayarak sattı. Aksesuarlarınıda verdi sat diye -ki bu bahsettiğim kişi Ankarada ilk Yamaha yı, Harleyi satan kişidir. Bana 6 adet kask verdi hepsini sattım ama bi tanesi var ki satamıyorum. Bu kask Schubert marka bir kask ve 300 € istiyor. Kendisine söyledim Bir hesap yaptı zamanında aldığı markı euro ya çevirdi. Bu marka kask Türkiyede yokken zamanında onu Almanyadan 600 € ya getirmiş ve ikinci el olduğu için yarı fiyata satıyor..300 € a satıyor.
Ama Şuanda sıfır fiyatı 290 €.
benim verdiğim ilanla istedigim rakamla sizin büyük bir ihtimalle 17500-18000 dediginiz rakamla
verdiğiniz örneğin hiç alakası yok çünkü ben o rakamlarda almadım eğer ben bir motordan 6-7 milyar yani neredeyse 1 motor parası zarar edeceksem o motoru satmam ya ölene kadar binerim yada yıkar temizler salona aksesuar diye koyarım ama yine satmam yani müşteriniz yerine olsam o kaskı satmam hatıra olarak saklardım.
mal bende para alıcıda efe orda allah herkese hayırlı müşteri versin.