Kullanýcý Adý: Þifre: - Þifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Zübeyir Orta
    Satýþ Danýþmaný SARAR
     Yok
     Eskiþehir
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    0

Üstadlardan motor önerisi bekliyorum..

Arkadaþlar aranýza yeni katýldým . Aðustos sonu Temmuz baþý ehliyetimi alýyorum. 3.500 tl bütçem var . RR DD 250E-9 düþünüyorum hatta bi kaç tane buldum ve bulduklarým sayesindede bu forumu buldum Yaþým 27 Boyum 1.82 genellikle þehir içi kullanýcam ama bu yaz aðustos gibi kýz arkadaþýmla beraber Eskiþehirden çýkýp çadýrýmýzý alýp 10 gün muðla, fethiye, olimpos turu yapmak istiyoruz . Uzun yolda beni üzmicek bi makine istiyorum . Baþlangýç motorum olucak 250 cc bizi uzun yolda üzer mi uzun yol giden arkadaþlarýn fikrini almak isterim. Artçýmla beraber yaklaþýk 160 kg bi yük altýnda olucak motor. Bulduðum bi kaç ilan var fikirleriniz benim gibi yeni baþlayan biri için çok deðerli yorumlarýnýzý esirgemeyin lütfen . . .

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...08799451/detay bu ilan sahibi yan kapaklarý yok dedi koltuðun altýndakiler 3 ay önce almýþ motoru askerlik sebebiyle satýyorum yazmýþ 3 ay önce alýnan bi makinenin 3 ay snra satýlmasý bana pek samimi gelmedi doðrusu ..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...94934776/detay Kýrmýzý pek güzel durmuyo gibi ama makine temizse tabikide düþünebilirim ..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10606708/detay En çok hoþuma giden ve sayesinde forumla tanýþtýgým ilan bütcem 3.500 tl fakat orta yol bulunabilirse alýcaðým makine

anilsedali - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    Ýletiþim Uzmaný / Satýþ Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Alýntý Zbyr0626 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar aranýza yeni katýldým . Aðustos sonu Temmuz baþý ehliyetimi alýyorum. 3.500 tl bütçem var . RR DD 250E-9 düþünüyorum hatta bi kaç tane buldum ve bulduklarým sayesindede bu forumu buldum Yaþým 27 Boyum 1.82 genellikle þehir içi kullanýcam ama bu yaz aðustos gibi kýz arkadaþýmla beraber Eskiþehirden çýkýp çadýrýmýzý alýp 10 gün muðla, fethiye, olimpos turu yapmak istiyoruz . Uzun yolda beni üzmicek bi makine istiyorum . Baþlangýç motorum olucak 250 cc bizi uzun yolda üzer mi uzun yol giden arkadaþlarýn fikrini almak isterim. Artçýmla beraber yaklaþýk 160 kg bi yük altýnda olucak motor. Bulduðum bi kaç ilan var fikirleriniz benim gibi yeni baþlayan biri için çok deðerli yorumlarýnýzý esirgemeyin lütfen . . .

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...08799451/detay bu ilan sahibi yan kapaklarý yok dedi koltuðun altýndakiler 3 ay önce almýþ motoru askerlik sebebiyle satýyorum yazmýþ 3 ay önce alýnan bi makinenin 3 ay snra satýlmasý bana pek samimi gelmedi doðrusu ..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...94934776/detay Kýrmýzý pek güzel durmuyo gibi ama makine temizse tabikide düþünebilirim ..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10606708/detay En çok hoþuma giden ve sayesinde forumla tanýþtýgým ilan bütcem 3.500 tl fakat orta yol bulunabilirse alýcaðým makine
    Bu fiyatlara temiz 250 lik bulabilirsen sakýn kaçýrma.
    Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Zübeyir Orta
    Satýþ Danýþmaný SARAR
     Yok
     Eskiþehir
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    0
    ilanlardaki makinelere ne diyosun alýnýr mý sence ?

CELÝL - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

CELÝL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     Ýstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakasý)
    Beðenmiþ
    53,694
    Beðenilmiþ
    7,114
    Merhaba zübeyir ilanlardaki makina bütçene göre uyan makinalar ama çok eskimiþ orjinal deðiller acele etmeden daha orjinal bir makina yakalamaya çalýþ uzun yola çýkmak için bu modeller çok temizse iþ görür ama hýrpalanmýþ orjinal olmayanlar seni üzebilir

Siyah Adam - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Ömer Arslan
    Öðrenci
     Regal Raptor Spyder 250-E10
     Ýstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakasý)
    Beðenmiþ
    28
    Beðenilmiþ
    49
    Merhaba Zübeyir abi aramýza hoþgeldin 👍🏻 Anýl abinin dediðine katýlýyorum temiz, bakýmlý bu fiyata 250 lik bulursan al abi benimde ayný þekilde bütçem var ama 1 aydýr bulamadým.
    RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
    Highway To Hell
    Dünyanýn bizim yolumuzda döndüðünü diretiyoruz.

Zübeyir Orta
    Satýþ Danýþmaný SARAR
     Yok
     Eskiþehir
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    0
    Öncelikle vakit ayýrdýðýn için çok teþekkürler Celil abi . Orjinal olduðunu nasýl anlarýz ? Birde 2005 2006 model bi motorun 7-8 bin km de olmasý pek gerçekci gelmiyor bana . O 3. ilandaki Antalyalý hatta forumun üyesi arkadaþý tanýyomusun Celil abi muhtemelen Antalya grubundandýr .

Göksel Özünver
    Satýþ
     Regal Raptor DD 350 E-6
     Ýzmir - Bornova
    Beðenmiþ
    473
    Beðenilmiþ
    352
    Merhaba Zübeyir;

Açýkçasý benim pek içime sinmedi o makineler, ileride üzebilir seni diye düþünüyorum. düþük fiyata alýp bir o kadar da masraf etmek yerine bence daha geç al ama seni üzmeyecek bir makine olsun. izmir'den bir arkadaþýmýz 5500 TL'ye sorunsuz daytona aldý mesela, 2012 modeldi sanýrým. beklemeni, araþtýrmaný ve biraz da bütçeni artýrmaný tavsiye ederim.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beðenmiþ
    1,074
    Beðenilmiþ
    898
    Merhaba zübeyir aramýza hoþgeldin. Kendimi senin yerine koyarak düþünüyorum, bence bu modelde bi makine alýcaksan dediðin gibi þehir içinde belki idare eder bi sýkýntý olsada halledersin ama bu modelde hele ki tanýmadýðým huyunu suyunu bilmediðim bi makineyle asla uzun yola çýkmam çünkü tatilini zehir edebilir. Hiç belli olmuyor temiz olan makine sorunlu oluyo, sýkýntýlý makine þans eseri ihtiyacýn olduðunda týkýr týkýr çalýþýyo o yüzden düþük bütçeyle alýcaðýn bu makineye uzun yol konusunda ben olsam güvenmezdim

Tugay GÜREŞEN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beðenmiþ
    247
    Beðenilmiþ
    174
    Ýlandakiler gerçekten iyi gözükmüyor yani benim içime sinmedi açýkcasý arkadaþlarýnda dediði gibi biraz bütçeni arttýr yada araþtýrmaya devam et daha temizini bulmaya çalýþ çünkü uzun yolda ve bahsettiðin yol baya uzun sýkýntý olabilir birde motoru alýr almaz bu kadar uzun yola çýkmaktansa baþlarda 100 km civarý çevrendeki ilçelere küçük geziler yapýp uzun yol sürüþüne alýþ daha sonra dediðin rotaya çýk bence, tatilinizin zehir olmasýndan iyidir

Göksel abi 5500 never forget ! :D

Cem Tecimer
    Gayrimenkul Danýþmaný RE/MAX Yýldýz
     Regal Raptor DD250-E9
     Ýstanbul - Kadýköy (Anadolu Yakasý)
    Beðenmiþ
    180
    Beðenilmiþ
    294
    Makinayý almakla bitse iyi. En az 900 gibi bir rakamda trafik sigortasý ve 2 kiþi en az 500 de kasklarý düþünürsen ve bütçeni ona göre ayarlarsan sonradan üzülmezsin. Ayrýca alacaðýn motor ne kadar temiz olsada bi elden geçecek. Moralini bozmak gibi olmasýn ama yakýn zamanda yaptýðým masraflar olduðu için sadece motor almakla bitmiyor bil istedim

Özgür yaþa, mutlu yaþlan..

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)