Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Bendeki Nolan N102.. 277 € civarı
    Shoi, schubert çok kaliteli kasklar ama fiyatlar biraz uçuk...

LAzer ve Cox alan çok var sanırım; Sirkeci Özen Motor'a uğrayanlar... Bunların fiyatları 150-200 € civarında sanıyorum.

Bu söylediklerim çeneden açılır kasklar için geçerli. Diğer modeller daha uygun olabilir.

www.wheelup.it

Ben buradan mail order ile getirtmiştim. Bir göz atın isterseniz, Türkiye için KDV (VAT) yok, o yüzden çok ucuza gelmişti, gümrüğe de takılmamıştı...
    yol yapalım yol

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bilgi için teşekkürler selçukk
    foam party :mrgreen:

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kask konusu gerçektende çook önemli arkadaşlar. bende çeneden açılabilen kasklardan kullanıyorum. aslında bende ilk alırken pek bilgim yoktu kasklar hakkında bu çeneden açılır kask işlevsel geldiği için almıştım. allahtan kalitesi iyi. bende zaten çeneliğini hiç kaldırmıyorum çok bunalırsam vizörü açıyorum yetiyo.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Kask alırken çene kayışında bulunan etikete dikkati bakının bir yuvarlak içinde E3 , E-6 , E 13 gibi bir kod görürseniz , bu kaskın çarpışma testlerinden başarıyla geçtiğinin belirtisidir.. dolayısıyla bu kodları taşıyan kask güvenlidir.kask alırken bu ayrıntıya dikkat ediniz

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Kaya
    Bilgisayar Mühendisliği
     DD250E-9
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kaskların dayanıklılığı konusunda güvenlik standartları mevcut bildiğim kadarıyla. Ne ifade ettiğini bilmiyorum ancak internette yaptığım araştırmada kasklarda ECE R 22 05 diye bir güvenlik standatı olduğunu bunu destekleyen kaskları almak gerektiğini öğrenmiştim. Kaskımı alırken de buna dikkat ettim ve Akira marka flip up bir kask aldım. ECE standartını destekliyor. Etiket fiyatı 99 euro idi indirimde 79 euro fiyat verdiler. Güvenli gördüğüm ve fiyatı bana uyan bir tek bunu bulabildim. Diğerleri 120 eurodan başlıyordu. Aldığım yerin internet sitesi www.mcamotor.com.

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bende çene açılır mı yoksa fullface mi alım diye çok düşündüm. Shoei XR-1000 fullface 350 euro ya aldım.

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende coxlardan var cene acılır E3 yazıyor bu kaskı almamdaki sebep okan, adminim gibi kullananlar bu kaskı tavsiye etmişlerdi. Dayanımını tam olarak bilmiyorum yanlız zaten bütçem buna elverdi.
    MESAFENİ KORU

ness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nesrin bektaş
    Serbest Meslek
     yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Biz polat'la bayağı bir baktık kask alırken.Hem uygun hem güvenli olsun istedik.Kapalı kasklar beni daralttığı için açık kask aldık bana.Polat'ada çenesi açılanlardan aldık.Zeus aldık ikimizde.Delta bisikletten aldık ve aldığımız kişi bayağı ilgilendi bizimle.Mezurayla ölçü aldı ve ona göre verdi kasklarımızı.Şu anda memnunuz ama bir kaza olsa ne kadar korur,onu bilmiyorum.
    Hayat bir gündür,o günde bu gündür.

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı HONEY Nickli Üyeden Alıntı
    Bende çene açılır mı yoksa fullface mi alım diye çok düşündüm. Shoei XR-1000 fullface 350 euro ya aldım.
    oda bıseymı abı ben 15 ytl plastık dokum kask aldım pıyasada bundan adısı yok ama cok serın tutuyor kaza anında mı ? ısın allaha kalmıs motordan once kask fırlar zaten ben kaskı polıslere kıl oldugumdan takıyorum baktıklarında gorsunler dıye kıs gelsın evde var 4 tane kask bunaltıcılardan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

Alıntı sancezz Nickli Üyeden Alıntı
    oda bıseymı abı ben 15 ytl plastık dokum kask aldım pıyasada bundan adısı yok ama cok serın tutuyor kaza anında mı ? ısın allaha kalmıs motordan once kask fırlar zaten ben kaskı polıslere kıl oldugumdan takıyorum baktıklarında gorsunler dıye kıs gelsın evde var 4 tane kask bunaltıcılardan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P
    Sancez ben sana düdüklü çelik tencere vereyim daha iyi korur.Hem havalandırmalıda.

tas, nazi vs.vs gibi kaskların korumasının 0 olduğunu hepimiz biliyoruz.Sadece polisi kandırmak için takıldığınında farkındayız.Bir kaza anında haöyle kask takmışsın ha hiç takmamışsın hiç farkı yok.
    Rahatını düşünmen için dandik bir kask takman sağlığını düşünmediğini gösteriyor.Nerede devrileceğini asla bilemezsin o yüzden değiştir şu kaskını diyorum.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)