sevgili arkadaşım ,ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
burası türkiye , Taş düşebilüüüü, Ayu çıkabilüüü , lütfen kaskını değiştir. Bizler bunu yaparsak genç kardeşlerimiz neler yapar onları düşün.
Sevgiler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)sevgili arkadaşım ,ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
burası türkiye , Taş düşebilüüüü, Ayu çıkabilüüü , lütfen kaskını değiştir. Bizler bunu yaparsak genç kardeşlerimiz neler yapar onları düşün.
Sevgiler
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Bende Cox Trip çene açılır kullanıyorum. Adminim ve Okanın yazdıklarını okuduktan sonra almaya karar verdim. çift vizor olması ve güneşlik vizorünün el deymeden açılması çok güzel özellikleri.xerline Nickli Üyeden Alıntı
Orta halli kaliteli bir şey arıyorsanız cox trip i bi değerlendirim derim.
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)BENDE DE BU LINK VAR ...![]()
![]()
bakın bakalım inceleyin kimler daha nasıl kask önermişler kullanıyorlarmış
benim ki Nolan çeneden acılan cinsten
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)valla bende Cox Trip çeneden açılır kask kullanıyorum , içinde 2. güneş gözlüğü vizörü olması da bir artı . Eşimede aynısını aldım . Cene mandallarıda çelik . Ama ne kadar dayanıklı bilemiyorum . Emin olduğum tek şey üzerinde BMW taşıyamayacağı. O nası bi kasksa artık. Zaten hızlı gitmediğim helede eşim oldugu zaman 70-80 i kesinlikle geçmediğim düşünülürse bu kask yeterli olur kanısındayım . Ayrıca Taslarımızda var ama onları kullanmıyoruz . insanın ağzına burnuna sinek,böcek , arı falan giriyo . Artistik yapacam diye çile çekemem . Çok bunalırsan vizörün altını azıcık aralarım girer mis gibi temiz hava.
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)abi hangi link ...bulamadım inceleyin dediğin linkiKino Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
e9b
İstanbul
A Rh (+)http://www.regalraptor.net/forum/vie...k-olmali-.htmlinci Nickli Üyeden Alıntı
bu link olması lazım hocam benim ilk üye oldugum sıralarda acılmıstı.
O zamanlar cok sigara içiyordum şimdi gunde 1 pkt
MESAFENİ KORU
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)xerline Nickli Üyeden Alıntı
çok azaltmışsın tebrik ederim :P
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
e9b
İstanbul
A Rh (+)linki okuduysanız hakikaten cok azalttım 4 te 1 oranında :P :mrgreen: :Pinci Nickli Üyeden Alıntı
MESAFENİ KORU
regal raptor 250
İstanbul
0 Rh (-)
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)aggasi Nickli Üyeden Alıntı
200 ytl'mi![]()
fatura ve garantisi varmı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)