Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

megisback - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M. Enes Görgülü
    Grafiker
     Regal Raptor - Daytona 250
     İstanbul - Ataşehir ( Anadolu Yakası )
    Beğenmiş
    20
    Beğenilmiş
    43

Regal Raptor Garanti ile ilgili..

Arkadaşlar merhaba.
    Bu açtığım konu herkes için, yeni RR sahibi olacaklar için bir bilgi kaynağı olması amacıyla açıyorum. Çünkü net bir bilgi bulamadım ben. Konu şu ki; garanti kapsamı..

Bizim regallerin garanti kapsamına giren parçaları nelerdir? Motor içi giriyor mu? Mesela örnek olarak motorun sekman istemesi garanti kapsamına girer mi? Veya motorun krank'ı veya karbüratör ve karbüratör içindeki parçalar... Ya da garanti kapsamına girmeyen durumlar ve parçalar nelerdir ? Bu konuda net bir bilgisi olan konuya açıklık getirebilir mi? Çünkü benim gibi yeni RR sahipleri servisler için sağılmayı bekleyen inek gibi duruyor ( tabiri caizse ). Garantiye giren durumları ve parçaları söyleyebilirseniz bizde ona göre hareket ederiz servise gidince.
    Garantiden halledilbilecek bir arızayı, para verip yaptırmak kötü bir durum sonuçta para kolay kazanlmıyor. Neyse çok uzattım :( Net ve aydınlatıcı cevaplar bekliyorum)
    Şimdiden herkese teşekkürler.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,906
    Beğenilmiş
    7,145
    Merhaba Enes makinalardaki garanti durumunun net listesinin açılımını servis bile tam bilmez ama genel olarak söylenen motor blok'undaki arızalar üretimsel hatalar garantiye girer bu da 2 yıl ve ilk 5- 8 bin km lere kadardır daha üstü km'lerde servisler sorun çıkarırlar derlerki üretim hatasından olsa arızalı parça bu km lere kadar sorun çıkarmış olurdu bundan sonra km den sonra çıkarsa kullanıcı hatasından oluşur aslında konunun özü garanti konusu aslında pek bir işe yaramıyor malesef

omer55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Cenk Akpınar
    ..
     Regalraptor E250-9B
     ..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    benim motorda hiçbir neden yokken radyatörün tam ağız kısmı çatladı garantiye girmedi sürekli söyledikleri : motorun kendi gövdesi garantiye giriyor.Yani uzun lafın kısası siz kendinizi garantisi yok diye ayarlarsanız daha iyi olur ( bunları regal raptor için diyorum ..honda, yamaha......bilmiyorum)
    ....

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Bence de hiç garantisi yokmuş gibi düşün. Sadece yedek parça bulma, bulundurma, aradığında satın alabileceğin bir nokta, arıza yaptığında gidebileceğin bir servis bulabilme garantisi gibi düşün bunu.
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Mehmet DAĞLI
    Kamu Personeli
     Regal Raptor 250 Daytona
     Balıkesir
    Beğenmiş
    57
    Beğenilmiş
    15
    Harbiden ya şu soruların cevaplarına bnmde çok ihtiyacım var maalesef geçen gün debriyaj pedalını kırdım kaynak yaptırdım ama içim rahat değil. Sonra egsoza bağlantılı vidalar paslı duruyor değişim yaparlar mı onu da bilmiyorum bnde arıyorum buna cevap verebilecek bir yiğit... Keşke servisinde çalışan arkadaşlar olsaydı

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı badboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbiden ya şu soruların cevaplarına bnmde çok ihtiyacım var maalesef geçen gün debriyaj pedalını kırdım kaynak yaptırdım ama içim rahat değil. Sonra egsoza bağlantılı vidalar paslı duruyor değişim yaparlar mı onu da bilmiyorum bnde arıyorum buna cevap verebilecek bir yiğit... Keşke servisinde çalışan arkadaşlar olsaydı

debriyaj pedalını kırman kullanıcı kaynaklı bir sorun olduğu için garanti kapsamına girmez. vidalardaki pas olayına gelince kolayca pas tutabilir buda hava şartları vs gibi başlıca sebeplerden olduğundan bunu da garanti kapsamına sokmazlar. vd40 ve ince zampara yardımı ile temizleyebilirsin. yada ufak ücretler ile vidaları değiştirebilirsin.

harici olarak her markada garanti olayı baya sıkıntılı en temizi garantiye güvenmemek yokmuş gibi hareket etmek
    badboy (11.September.2016) Bunu beğendi.

Mehmet DAĞLI
    Kamu Personeli
     Regal Raptor 250 Daytona
     Balıkesir
    Beğenmiş
    57
    Beğenilmiş
    15
    Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    debriyaj pedalını kırman kullanıcı kaynaklı bir sorun olduğu için garanti kapsamına girmez. vidalardaki pas olayına gelince kolayca pas tutabilir buda hava şartları vs gibi başlıca sebeplerden olduğundan bunu da garanti kapsamına sokmazlar. vd40 ve ince zampara yardımı ile temizleyebilirsin. yada ufak ücretler ile vidaları değiştirebilirsin.

harici olarak her markada garanti olayı baya sıkıntılı en temizi garantiye güvenmemek yokmuş gibi hareket etmek
    @Peder tşk ederim. Aslında motorcular olarak hem bu servislere hemde uzun yolda sağ şeritte gittiğim halde selektör yapıp korna çalanlara , trafikte bizimde hakkımız yokmuş gibi önüne kırıp durma noktasına gelip gaza basanlara bir tavır almak gerek en kötü bir tur vs olması gerekir biz para veriyoruz yedek parça bu kadar pahalı olur mu ya :( en kötü servislere inat olarak bu parçaları döktürebiliriz tanıdık arkadaşlara..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)