Arkdaşlar TOMCAT kardeimiz için 19 Ağustos Pazar Anadoluhisarındaki Sabancı öğretmen evinde saat 19:00 gibi bulusulacaktır. kimler gelecek eller havaya
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkdaşlar TOMCAT kardeimiz için 19 Ağustos Pazar Anadoluhisarındaki Sabancı öğretmen evinde saat 19:00 gibi bulusulacaktır. kimler gelecek eller havaya
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Gelicez tabi ama gezideki arkadaşlarlada telefon bağlantısı küralım bence katılmak isteyeceklerine eminim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)gelinmez mi beaaaa.... 19'da ordayım....
SSUUUUuuu...!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hadi arkadaşlar yaw bu kadarmıyız sadece elleri görelim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
YOK
İstanbul
0 Rh (+)gelen yokmu arkadaşlar bekliyoruz hepinizi![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
caponord
Samsun
B Rh (+)benide unutmayıp arayan kardeşlerime çok teşekkür ederim....
ayhanım kumandanım.. yaban ellerde niidiyon nası geçiyo tatilinin istanbul ayaa...bi yaz hele şuraya bi kaç kelam bişiler yavv...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yazdım volkan seni kenara ben taaaa Mersin den geleyim bi ugrama Tomcat gelince hemen demiiiagresus Nickli Üyeden Alıntı
yazdım seni yazdımmm ( şaggaaa len şaggaaa biliyom yogundun o aralar neyse hadeeee)
kimse gelmiyor mu Ayhan komutanımmm
gelmezler gelmezler sen en iyisi Mersine gelll
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evet güzel bir akşamda boğaz manzaralı ve havayifişek gösterileri eşliğinde Ayhan komutanımızı ağarladık.İnşallah memnun kalmıştır.Toplantıda Yaşar komtan,Agresus,Admin ve eşi,Rızahoşgör ve eşi,Arzum,ben ve eşim veee misafirimiz Tomcat Ayhan üsteğmen vardı.Hoş bir sohbetti keyifli bir geceydi
yokk
İstanbul
A Rh (+)çok güzel bir toplamtıydı... umarım ayhan komutanımızda beğenmiştir . ben sordum beğendim dedi ama yinede bilinmez tabikii
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaw benim haberim yoktu neden tel.açmadınız???
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)