Herkese merhaba. Uzun zamandýr chopper motorlara ilgi duyuyordum ancak beðendiðim modeller bütçemin cok uzerindeydi. Bütçeme uyan ve beðendiðim tek motor regal raptordu. Ancak Çin malý diyerek önyargýyla yaklastigim motoru arastirdikca aslinda o kadar kötü olmadýðý hatta parca problemi olmayan ve parça maliyeti oldukça makul bir motosiklet olduðunu gördüm.
Kýlý kirk yaran birisiyim bir seyi almadan uzun uzun araþtýrýr sorustururum. Raptoru seçerken de ayni þekilde araþtýrdým. Motosiklet tamircisi arkadaþýmin da onayý ile piyasa araþtýrmasýna baþladým.
Fazla yýpranmamýþ temiz bir motor arayisindaydim ancak iþyerinden izin almakta sorun olunca sehirdisindaki motorlara bakamadim.
Bayramdan sonra izin sorunu ortadan kalkacak o zaman alýrým diye fazla uðraþýyordum sadece ilanlara göz atarken bu motorun ilanýný gördüm ertesi gün öðleden sonra motor benimdi![]()
Motor sýfýr ayarýnda olmasýna karþýn yine de ustaya gosterdim. Usta bana abi bu motor sýfýr neyine bakicam dedi bende bak herseyine bin dene dedimHer yerini incelettim. Motor sýfýr ayarýnda hiçbir kusuru çýkmadý haliyle
![]()
Motorum 2012 model 2015 trafiðe çýkýþlý 400 kilometrede hala garantisi devam ediyor.
Motorumu araþtýrýrken bana yardýmcý olan basta Celil baþkan ve diðer forum yöneticilerine ve Antalya teþkilatýndaki arkadaþlara teþekkürlerimi sunarým.
Discovery cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)
Her yerini incelettim. Motor sýfýr ayarýnda hiçbir kusuru çýkmadý haliyle

Alýntý ile Cevapla