Herkese merhabalar, ben de Ankara'dan aranıza katılıyorum, henüz motosikletimi yeni aldım, umarım sizlerden bol bol yardım alır,bilgim olan konularda da katkı sunarım, herkese güzel ve kazasız sürüşler !
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2014 Hyosung GV250 EFI
Ankara
A Rh (+)Herkese merhabalar, ben de Ankara'dan aranıza katılıyorum, henüz motosikletimi yeni aldım, umarım sizlerden bol bol yardım alır,bilgim olan konularda da katkı sunarım, herkese güzel ve kazasız sürüşler !
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)aramıza hoşgeldin. motorun hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Aramiza hosgeldin Emrah. Yeni motorun hayirli olsun. Ankara ekibinin bulusmalarina katilarak, ailenin parcasi olmaya devam edebilirsin. Bodrum'dan selamlar
DD150E-2
Antalya-Manavgat
A Rh (+)Hoşgeldin abicim. Ankara'dan selamlar,motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah![]()
![]()
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ankaradan aramıza hoşgeldin Emrah abi Kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın forumda ve yollarda aktif olman dileğimle
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin abi 👍🏻 Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 😊
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RaptorRiders ailesine hoşgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Aramiza hosgeldin emrah abi yeni motorun hayirli olsun kazasiz belasiz insallah.Bulusmalara bekleriz.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Emrah abicim merhabalar hosgeldiniz.buluşmalara katılarak sormak istediklerinizi veya sorunlarınızı bizlerle paylaşıp sorulara cevap bulabilirsiniz. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle

RR spyder
İstanbul - Tozkoparan (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Motorun hayırlısı olsun aramıza hoş geldin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)