Kullanýcý Adý: Þifre: - Þifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ender KADERLÝ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     Ýstanbul - Tuzla
    Beðenmiþ
    19
    Beðenilmiþ
    21

5000 KM Bakýmý

Arkadaþlar motorumu 3667 Km de yetkili servisten almýþ bayi kendisi ayný þekilde. Motoru göndermeden bakýmýný yapýp göndereceklerini söylemiþlerdi. Garanti belgesini elime aldýðýmda 5000 Km bakýmý kýsmý kaþelenmiþ imzalanmýþtý. Motorumla 2000 km yi geçtim ve Cuma akþamý da kýsmetse uzun yol yapacaðým.

Þimdi motora 3600 deyken yapýlan 5000 bakýmýnýn bana bir faydasý dokunmayacaðý kanýsýdayým bu nedenle yarýn akþama bakýmý bir arkadaþýmla beraber kendim yapmak istiyorum ki servis garantisi devam eden motor için 200 lira gibi bir fiyat talep etti ve yað olarak Castrol kullanacaklarmýþ.

5000 Km bakýmýnda yapýlan iþlemler nedir ? Yað ve yað filtresi deðiþimi dýþýnda. Bujiyi yazmýyorum çünkü 2000 km falan oldu buji deðiþeli en kötü 3000 daha götümesi grekiyor NGK bujiler. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Artýk garantisi bitene kadar 7000 km yi aþarsam 7000 bakýmý için servise giderim.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beðenmiþ
    1,074
    Beðenilmiþ
    898
    Ender bakýmlar regal marka motorlar için ortalama 2000 binde bir yapýlýyor. Yað filtresi olmadýðý için yaðý deðiþtirmek önemli, bujileri deðiþtirmene gerek yok. 3000 binde 5000 bakýmý yapýlmýþ sorun deðil ara bakým olarak düþün bunu. Sen 5000 de yinede yaptýr bakýmýný. Garantisi devam ettiði için serviste yapman daha iyi olacaktýr ama maddi yönden sýkýþýk bi durumun varsa bence yaðýný kendin deðiþtir ardýndan temizleyebiliyorsan hava filtreni temizle ardýndan bütün civatalarýný kendin kontrol ederek emin olarak sýk bu yeterli olacaktýr ama garanti belgesinde yazan bakým kilometrelerini çok geçirmemeye çalýþ

Tugay GÜREŞEN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beðenmiþ
    247
    Beðenilmiþ
    174
    Ýnan Caner abinin dediklerinden fazlasýný yapmayacaklardýr serviste, o yüzden kendin yapabilirsin ama para sýkýntýn yoksa ben iþimi saðlama alayým diyorsan ayrý

Ender KADERLÝ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     Ýstanbul - Tuzla
    Beðenmiþ
    19
    Beðenilmiþ
    21
    O zaman yarýn akþama operasyon var ayrýca bir konuda daha danýþsam size geçenlerde Ýzmitte motoru devirdim depoda ezik yok ama çizikler oldu beyaz ojeyle kapatmaya çalýþtým ama çok kapatmadý tabi. Sticker ile de kapatmak istemiyorum. Tekrar onu boyatsam nerede ve ne kadara mal edebilirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)