Mercedes travego ön bagaja rahat rahat sýðýyor. Biraz iple bagaj orta diregine baðlayýp sabitliyorlar.
Discovery cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Mercedes travego ön bagaja rahat rahat sýðýyor. Biraz iple bagaj orta diregine baðlayýp sabitliyorlar.
Discovery cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Bir arkadaþým 1100 cc lik spor motor getirtmiþti taaa Hataydan50 lira gibi biþi ödemiþti. 1 Yýl oldu.
Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
regal raptor spyder 350 e6
izmir kemalpaþa
A Rh (+)kargo iþi meþaketli iþ hocam onun için kutu falan yaptýrman gerekiyor ayrýca aðýrlýya ve ebatlarýna göre bir ton para alýyorlar ben motorumu çorumdan almýþtým izmire yol otobüsünün bagajýnda getirdim 100 lira ver mavine at bagaja spanzetle baðla hiç birþey olmuyor benim motorum spayder uzun olduðu için ön tekeri sökmüþtük sadece sýðmamýþtý bir de sadece mercedes trevego model otobüse sýðýyor bagajý en büyük olan model
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Çoðu kiþi bu yöntem ile getiriyormuþ duyunca bende çok þaþýrmýþtým hangi firmalar yapýyor bilmiyorumda trevego ya sýðýdýðýný duymuþtum :D
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Ben de Daytonamý Ýstanbul'dan otobüsle getirttim. sadece aynalarý sökün, köpük strafor gibi sürtünebileceði yerlere koymak üzere yanýnýzda biþeyler bulunsun yeter. muavin baðlýyor zaten ortadaki direklere falan güzelce. inerken birazdaikkat çekiyorsunuz tabi ama sorunsuz gelmiþti benimki. 300 vermiþtim geçen sene ama pazarlýk dahi edecek durumda deðildim. Hangi markaydý otobüs bilmiyorum ama tüm otobüslerin altýna sýðmýyor.
Don't Fucking Die !!!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)