Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Mehmet Furkan Özen
    Öğrenci
     Regal raptor doytana 250 E 6c
     Balıkesir - Karabük
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bendede var müşür arızası ve bu regallerde bir hastalık gibi havaların ısınmasıyla müşür arızası çoğaldı radyatörün hemen arkasında sarı bir parça tek kablo gidiyor yenisiyle değiştir bir sorun kalmaz ben hala vakit bulamadım değiştirmek için
    hararet müşürü arızalı değiştirdiğinde bu sorun ortadan kalkıyor hararet ışığının devamlı yanması motorun hararet yaptığı manasına gelmiyor müşür problemi tamamen eğer fan çalışıyorsa hiç bir problem yok demektir

ahmet ateşler
    nc operatör
     spyder250e 10 2014
     bornova/İZMİR
    Beğenmiş
    259
    Beğenilmiş
    99
    Alıntı Mehmet Furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hararet müşürü arızalı değiştirdiğinde bu sorun ortadan kalkıyor hararet ışığının devamlı yanması motorun hararet yaptığı manasına gelmiyor müşür problemi tamamen eğer fan çalışıyorsa hiç bir problem yok demektir
    Yukarıda hikmet güzel açıklamış bizim makinalarda iki adet müşür var diye biliyorum biri radyatörün diğeri motor bloğuna bağlı hareket lambası bu motor bloğuna bağlı yani fan motoruyla alakası yok fan çalışır radyatördeki suyu soğutur ama motor bloğuna bağlı olan müşür bloğun aşırı ısındığı anlamına gelir lamba yanar haber verir haa benimki devamlı yanıyor motor soğukkende müşür arızası belli fanla alakası yok yani fan çalışsada müşürle alakası yok Celil abim konuyu okuyunca netleşir konu ben sistemi böyle biliyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)