Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhabalar

Okan Yazıcı
    Telefon Teknik Servisi
     Regal Raptor Bobtail 125
     Avusturya Linz
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Cool Merhabalar

Merhaba arkadaşlar, aranıza Avusturya Linzden katılıyorum ve motorum Regal Raptor Bobtail 125 yani Türkiye'deki ismiyle daytona diyebiliriz ama sanırım 125 lik daytona Türkiye'de satılmamış hiç.
    Markayı Türkiye'den tanıdığım ve eskiden gıptayla baktığım bir motorsiklet markası olduğu için aklımda kalmış, dayıma motosiklet ararken internette gözüme regal raptor kategorisi çarptı ve girdim baktım 1400€ koyulmuş ilan daha yeni ve hemen aradım adamı anlaştık ve yaklaşık 250 km minibüsle gidip Viyanadan hem benim motoru hem dayıma bulduğum cbf125 i alıp geldik.
    Araba ehliyetiyle 125 cc ye kadar sürülebildiği için ondan 125 lik bir motor bakıyordum ve bu denk geldi daha 3800 km deydi ve biraz sıkı pazarlıkla 1000€ ya düşürttüm.
    Havalar iyi oldukça işe gidip geliyorum onun dışında çalışmaktan gezmeye vakit bulamıyorum motorla, zaten yalnız pek sarmıyor en az bi motorsikletli daha olacak yanında ve baştan dayım olacaktı ama cbf 125 küçük geldi ona ve sattı yalnız kaldım ..

Benim anlatacaklarım motorumla ilgili olarak bukadar, Aslen Sakarya Akyazılıyım ve 2 senedir yurtdışında yaşıyorum, telefon tamiricisi mesleğim burda bi dükkan açtım kendi yağımda kavruluyorum.
    Hepinize bu yazıyı okuduysanız teşekkürlerimi sunuyorum, belki zamanınızı aldım hakkınızı da helal edin.
    Kazasız belasız iyi sürüşler diliyorum herkese, Sağlıcakl kalın.

Okan Yazıcı, Saygılar..

Mustafa Gözgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Gözgen
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara/Bilkent
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Öncelikle aramıza hoşgeldin bro 😎 Aramizda yurtdisindan birilerini gormek cok guzel 😀 Insallah kafana uygun takilacak insanlari da bulabilirsin 😎👍🏽

arda murat zorlu
    Öğrenci
     Spyder
     İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    100
    Alıntı rechennes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, aranıza Avusturya Linzden katılıyorum ve motorum Regal Raptor Bobtail 125 yani Türkiye'deki ismiyle daytona diyebiliriz ama sanırım 125 lik daytona Türkiye'de satılmamış hiç.
    Markayı Türkiye'den tanıdığım ve eskiden gıptayla baktığım bir motorsiklet markası olduğu için aklımda kalmış, dayıma motosiklet ararken internette gözüme regal raptor kategorisi çarptı ve girdim baktım 1400� koyulmuş ilan daha yeni ve hemen aradım adamı anlaştık ve yaklaşık 250 km minibüsle gidip Viyanadan hem benim motoru hem dayıma bulduğum cbf125 i alıp geldik.
    Araba ehliyetiyle 125 cc ye kadar sürülebildiği için ondan 125 lik bir motor bakıyordum ve bu denk geldi daha 3800 km deydi ve biraz sıkı pazarlıkla 1000� ya düşürttüm.
    Havalar iyi oldukça işe gidip geliyorum onun dışında çalışmaktan gezmeye vakit bulamıyorum motorla, zaten yalnız pek sarmıyor en az bi motorsikletli daha olacak yanında ve baştan dayım olacaktı ama cbf 125 küçük geldi ona ve sattı yalnız kaldım ..

Benim anlatacaklarım motorumla ilgili olarak bukadar, Aslen Sakarya Akyazılıyım ve 2 senedir yurtdışında yaşıyorum, telefon tamiricisi mesleğim burda bi dükkan açtım kendi yağımda kavruluyorum.
    Hepinize bu yazıyı okuduysanız teşekkürlerimi sunuyorum, belki zamanınızı aldım hakkınızı da helal edin.
    Kazasız belasız iyi sürüşler diliyorum herkese, Sağlıcakl kalın.

Okan Yazıcı, Saygılar..
    Hos geldiniz. Yaziyi keyifle okudum. Sayenizde 125lik daytona oldugunu ogrenmis oldum yurtdisindan bizi bulmus olmaniza ayrica sevindim. Umarim hep aktif olur ve yurda donunce toplu suruslere katilmak icin vakit bulursun. Bol kazanclar dilerim. Izmir'den selamlar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AnadoluKartalı41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel Şahin
    Öğrenci
     Lifan LF250-B
     Kocaeli
    Beğenmiş
    42
    Beğenilmiş
    19
    Aramıza hoşgeldin, yurtdışında çalışan ya da iş kuranlara hep gıptayla bakmışımdır, yazını da bir hayli heyecanla okudum.
    Umarım forumda bolca aktif olursun ve Türkiyeye geldiğinde görüşmek üzere, tekerin düz bassın yolun hep açık olsun
    İnandığım yolda bir uyur gezerin sakınmazlığı ve inadıyla yürürüm ben.

Atıl Tuncer
    Mali Müşavir
     Kawasaki VN 900
     İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
    Beğenmiş
    2,298
    Beğenilmiş
    1,086
    Hoşgeldin. Kazasız kullanman dileğimle

Murat Ceyhun
    Tekstil
     Regal raptor daytona
     İstanbul-Beylikdüzü (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    112
    Beğenilmiş
    119
    Aramızda seni aramızda görmek güzel. Yazını okudum ve okumaktan keyif aldım umarım
    Türkiye ye gelirsin ve görüşürüz. Farklı Ülkelere ziyaretlerim oldu ancak Avusturya ya gidemedim. Planlarım arasında var gelirsem görüşürüz inşallah

1
    1
     1
     1
    Beğenmiş
    264
    Beğenilmiş
    200
    Hoşgeldin kazasız belasız kullanman dileğil ile ama anlamadığım şey orada yakıt ucuz zaten motor baya ucuz 1000€ demişsin orada 125 liklerin satılması bile bana tuhaf geliyor :D

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Aramıza hoşgeldin uzak diyarlardan

RaptoRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    790
    Beğenilmiş
    201
    Okan avusturyadan aramıza hoşgeldin işlerin rast gitsin hayırlı kazançlar kazasız belasız kullanmak nasip etsin forumda aktif olman dileğimle

İlker DİNÇER / RaptoRider
    ANTALYA

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aramıza hoşgeldin Okan, umarım birlikte sürebileceğin güzel insanlarla tanışırsın bulunduğun yerde, gurbetteki bir kardeşimizi aramızda görmek de ayrıca sevindirdi, nice kazasız belasız kilometreler dilerim

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)