| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
'91 Honda shadow vlx 600
Ýstanbul - Pendik (Anadolu Yakasý)
0 Rh (-)
lifan 250
Antalya
B Rh (-)Gel sana bi dragstar 250 alalým vazgeç þu sevdadan abi![]()

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Yorumlara göre 250-6c daha bir iyi olucak sanki, acele etmemek lazým tabi ben ettim biraz ilk motor diye :D
Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)Ghost 350 -> regal raptor 350 ile ayný makinadýr.Ornegýn beným ghostun selenýn altýnda regal raptor yazýyor þasede daddyw yazýyor.Gelelim þimdi genel konumuza ghost 350 daytona 350 junak 350 laro 350 bunlarýn hepsi 2011 2012 modellerinde ozellikle þanzuman problemi oluyor bunun dýsýnda ust kapak contasý patlatma durumu olabýlýyor fan problemi oluypor.bunun dýsýnda bu mal kotu bu mal ýyý rektefe ettirdim benim agzým yandý senýn dýlýn kurudu demeye gerek yok.Asya ghost alýnýr keyýflýce býnýlýrsu an daytona 350 leleri satýyorlar 8 9 býn tl ye asya ghostu alýrsýn 6000 tl ye su an kullandýgýn motordan sonrada cok mutlu olursunayrýca ghost 350 balansorludur.Regal raptorun balansorlu modelleri dahðil titreþim ne yazýk ki vardýr.
-------------
Live to Ride , Ride To Live

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Benim daytona da titreþim yok yýpranmýþ motorlarý alýp da sonra marka kötülemeyin
Þöyle düþünün iyi olsa sahibi niye ucuza verip elinden çýkarmaya çalýþsýn deðerini veya sýkýþtýysa deðerinin biraz altýný ister
Ucuza deðil temize bakýn iyi olan hiçbir zaman ucuz deðildir piyasasý neyse odur ve kendini gösterir temiz bakýmlý olsun tek bin lira fazla olsun o serviste geçireceðiniz zamana yazýk iyiyi alýn gezin 1000 pahalýsýný alýn 3000 i servise vermek yerine aksesuara bakýma benzine verin baþkasýnýn hurdasýný adam etmeye çalýþmayýn
Her gün, ilk gün gibi yaþamak, sahip olduðun þeylerin kýymetini bilmek, saðlýðýna þükretmek... Yaþamak her þeye raðmen güzel
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)