Kullanýcý Adý: Þifre: - Þifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

anilsedali - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    Ýletiþim Uzmaný / Satýþ Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Alýntý batebay Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Usta soyle soyliyim,daha 5 gun once sattim ghostumu,uzerinde bridgestone exedra lastikleri vardi,bolca aksesuar vardi,ve motor rektefiye ettim 3,5 lira masraf yaptim.6 ya sattim.elinde patlar degmez,bizzat kullanici olarak alma
    Anladým, teþekkür ederim. Motor bloklarý ayný olduðu için o zaman bizim 350'lerden de uzak durmalýyým anlaþýlan. :( Araþtýrmalara devam.
    Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Batuhan Bay
    Öðrenci
     '91 Honda shadow vlx 600
     Ýstanbul - Pendik (Anadolu Yakasý)
    Beðenmiþ
    366
    Beðenilmiþ
    189
    Alýntý anilsedali Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Anladým, teþekkür ederim. Motor bloklarý ayný olduðu için o zaman bizim 350'lerden de uzak durmalýyým anlaþýlan. :( Araþtýrmalara devam.

Asya balansorsuz,butun parcalari regal raptor deposundan aldim birebir uygun ama,sonucta asya adinda bir motor,piyasa yok,elinde kalir,titresimde cok zaten,250 balansorlu regal bulursan yapistir,ama cidden asyaya bulasma benim agzim elim bacagim govdem cok yandi

wildworld - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Yaðýz Keskin
    Öðrenci
     lifan 250
     Antalya
    Beðenmiþ
    2
    Beðenilmiþ
    13
    Gel sana bi dragstar 250 alalým vazgeç þu sevdadan abi

Alanjaweb - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Ahmet Gürkan Alan
    WEBMASTER
     Regal Raptor DD150 E
     Alanya/Antalya
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    2
    Alýntý anilsedali Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar 2011 model 20 bin km'de Beyaz 350 cc Asya Gost var arkadaþýmda. Sizce piyasasý nedir? Uygun bir fiyata alacaðým.

Bizim motorlardan bir farkýný göremedim ama sizlerin fikrini almadan da hareket etmek istemedim.
    Yaw hocam ne bileyim belki daha yeni olduðumdan dýr. Ben 150 lik 2014 model beyaz. Çok sevdim ve ihtiyacýmý çok rahat karþýlýyor ve yýllarca binecegimden eminim. Bence 350 lik 2011 alacaðýna yeni model 150 yada 250 regal al daha iyi. Neden macera ariyorsunki

ANIL SEDALI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Alýntý Alanjaweb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yaw hocam ne bileyim belki daha yeni olduðumdan dýr. Ben 150 lik 2014 model beyaz. Çok sevdim ve ihtiyacýmý çok rahat karþýlýyor ve yýllarca binecegimden eminim. Bence 350 lik 2011 alacaðýna yeni model 150 yada 250 regal al daha iyi. Neden macera ariyorsunki
    Kardesim aslinda durum biraz farkli. Esim de chopper alacak. Iki tane ayni model olmasin diye kararlastirdik. Ondan bizim modelleri once arastiriyoruz.

GT-I9300 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

ANIL SEDALI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Alýntý wildworld Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Gel sana bi dragstar 250 alalým vazgeç þu sevdadan abi
    Bu gidisle oyle olacak. Acelemiz yok

GT-I9300 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Antalya - Merkez

Tugay GÜREŞEN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beðenmiþ
    247
    Beðenilmiþ
    174
    Yorumlara göre 250-6c daha bir iyi olucak sanki, acele etmemek lazým tabi ben ettim biraz ilk motor diye :D

Crime - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarýmcý
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    7
    Ghost 350 -> regal raptor 350 ile ayný makinadýr.Ornegýn beným ghostun selenýn altýnda regal raptor yazýyor þasede daddyw yazýyor.Gelelim þimdi genel konumuza ghost 350 daytona 350 junak 350 laro 350 bunlarýn hepsi 2011 2012 modellerinde ozellikle þanzuman problemi oluyor bunun dýsýnda ust kapak contasý patlatma durumu olabýlýyor fan problemi oluypor.bunun dýsýnda bu mal kotu bu mal ýyý rektefe ettirdim benim agzým yandý senýn dýlýn kurudu demeye gerek yok.Asya ghost alýnýr keyýflýce býnýlýrsu an daytona 350 leleri satýyorlar 8 9 býn tl ye asya ghostu alýrsýn 6000 tl ye su an kullandýgýn motordan sonrada cok mutlu olursun ayrýca ghost 350 balansorludur.Regal raptorun balansorlu modelleri dahðil titreþim ne yazýk ki vardýr.
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

ANIL SEDALI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Alýntý Crime Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ghost 350 -> regal raptor 350 ile ayný makinadýr.Ornegýn beným ghostun selenýn altýnda regal raptor yazýyor þasede daddyw yazýyor.Gelelim þimdi genel konumuza ghost 350 daytona 350 junak 350 laro 350 bunlarýn hepsi 2011 2012 modellerinde ozellikle þanzuman problemi oluyor bunun dýsýnda ust kapak contasý patlatma durumu olabýlýyor fan problemi oluypor.bunun dýsýnda bu mal kotu bu mal ýyý rektefe ettirdim benim agzým yandý senýn dýlýn kurudu demeye gerek yok.Asya ghost alýnýr keyýflýce býnýlýrsu an daytona 350 leleri satýyorlar 8 9 býn tl ye asya ghostu alýrsýn 6000 tl ye su an kullandýgýn motordan sonrada cok mutlu olursun ayrýca ghost 350 balansorludur.Regal raptorun balansorlu modelleri dahðil titreþim ne yazýk ki vardýr.
    Teþekkürler. Direkt kullanan kiþilerin yorumlarý daha doðru oluyor. Kullaným da çok önemli tabii. Herkeste ayný hata olacak diye bir gerçeklik de yok. Verdiðin bilgiler için teþekkür ederim.

Antalya - Merkez

leonraptor - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beðenmiþ
    33
    Beðenilmiþ
    26
    Benim daytona da titreþim yok yýpranmýþ motorlarý alýp da sonra marka kötülemeyin
    Þöyle düþünün iyi olsa sahibi niye ucuza verip elinden çýkarmaya çalýþsýn deðerini veya sýkýþtýysa deðerinin biraz altýný ister
    Ucuza deðil temize bakýn iyi olan hiçbir zaman ucuz deðildir piyasasý neyse odur ve kendini gösterir temiz bakýmlý olsun tek bin lira fazla olsun o serviste geçireceðiniz zamana yazýk iyiyi alýn gezin 1000 pahalýsýný alýn 3000 i servise vermek yerine aksesuara bakýma benzine verin baþkasýnýn hurdasýný adam etmeye çalýþmayýn
    Her gün, ilk gün gibi yaþamak, sahip olduðun þeylerin kýymetini bilmek, saðlýðýna þükretmek... Yaþamak her þeye raðmen güzel

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)