Şimdi kardeşlik sana 2 3 konudan bahsedeceğim motorunda eğer orjinal fan takılı ise o fan 350 lilikler için yeterli olmuyor eski kasa 250 liliklerin fanı o.Yeterli soğutma yaşanmadığı içinde fan genel olarak calısır durumda kalıyor.Ben fan motorunu değiştirdiğimde özellikle yenisi ile çok mutlu olmuştum beklediğimin çok üstünde bir fan göndermişti emre motor bu kulağının arkasında kalsın.Akabinde bizim motorların soğutma elemanları için komple değişim gerektiren bir takım çalışma içine girmiştim yanlış hatırlamıyorsam ki az once y 50 c de fan acıyor diye hatırlıyorum fakat teğit amaclı bu resmı
bunun için 65 c acacak musur uydurabilirsin çok sıkıntı olmayabilir.Şimdi gelelim asıl konumuza surekli olarak fan acma problemin oluyor bence iki konuya odaklanmalısın birisi suyun devirdaimi diğeri ise üst kapak contası.zaten su devirdaim etmiyorsa termostadı ıptal ettirsende cok fazla bır sey farketmez sadece yolda gıderken basın agrımazBirde fanın surekli acıyorsa yanında ( avandanlıkta ) 2 3 tane sigorta tasımanda fayda var.zira fan surekli acık atıyorum farların da acık dıyelım ya on far patlar ya sigorta.
Bahsettiğim fan motoru ile alakalı post ;
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=10996

Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)
Birde fanın surekli acıyorsa yanında ( avandanlıkta ) 2 3 tane sigorta tasımanda fayda var.zira fan surekli acık atıyorum farların da acık dıyelım ya on far patlar ya sigorta.